Mit csináljak, ha már reggel elfogyasztotta M 1334 kalóriát, de fogyni szeretnék?
Napi kalória mennyiségem háromnegyede ennyi kb mint neked a reggelid. Kuki tök felesleges (gyerekemnek se adom), és gyümölcs joghurt(bolti) tele van cukorral. Tarhonyás hus az ebéd. Össze vissua eszel. Reggelim :1-2pirítós, ebédem: 5-6e.kanál tészta, 1 kis kocka túró, 1 kanál tejföl, pár szem sült szalonna, kévés zöldségleves, 1 alma. vacsi: zöldség, ha lehet nyersen.
Ha rágcsálhatnékom van (mert sajnos imádok enni és rágcsálni) akkor kkaralábét sósan v répát szoktam...
Vigyél rendszerességet az étkezésbe, mozogj többet és minimum 2liter víz fogyasztása fontos.
Eleinte nehéz de egy idő után sokkal jobban fogod magad érezni.
27N
Én ilyenkor két dolgot szoktam csinálni:
- a nap további részében eszem normálisan, de nem eszem édességet, és ha nem vagyok éhes, akkor elhalasztom a tervezett étkezést,
- átgondolom, hogy miért történt ez a dolog és hogyan kerülhetem el a jövőben. Nekem az előre tervezés segít elkerülni az ilyesmit, de persze néha homokszem kerül a gépezetbe.
Havonta egyszer egy +1500 kcal többlet még nem csinál semmi bajt, de hetente kétszer ismételve már igen.
Látom, hogy tegnapi a kérdés, a későbbi olvasóknak segít hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!