Mit takar az, hogy "kalóriaszegény"?
Ma kezdtem el fogyózni, és vettem (hozzá, nem helyette!) Herbáriás fogyókúrás teát. Azt írja, hogy a kúra alatt "kalóriaszegény étrendről kell gondoskodni".
Rendelni szoktam hét közben az ebédet, és a csütörtöki ebéd 1000 kalóriát tartalmaz. Belefér, vagy mondjam le és kérjek valami alacsonyabb kalóriatartalmút?
Mennyi számít kevés kalóriának egy nap és egy étkezés alatt?
Én 1500kcal/nap étrenden vagyok, és így is lassan fogyok. Tehát ha csak az ebéded 1000kcal, az nem biztos, hogy jó lesz.
Nekem a reggelim 300-400kcal, ebéd 600-800, vacsi is kb. annyi mint a reggeli. Néha belefér a nasi is, ez mostanában halo top jégkrém, mert nagyon kevés kalória van benne. Na meg heti 3-4 alkalommal 30-40 perc torna, aerob edzés. Ezek is kb. 300 kalóriát elégetnek.
Persze semmit nem írtál, hány centi vagy, hány kiló, mi a cél, milyen a fizikai aktivitásod, stb.
Akkor cserélem alacsonyra, 600 körülire, 800 is sok vagy az belefér?
Ma kezdtem el foglalkozni, nagyon zöldfülű vagyok.
179 cm, 80 kiló körül (ruhában, cipőben, mensi előtt pár nappal)
20 éves nő vagyok, irodában dolgozom.
A combom van nagyon meghízva (repedezik a bőröm...) és a hasam, kerek egy hónap múlva megyünk nyaralni, tópartra
Töltsd le a kalóriabázis appot a telefonodra. Ott az adataiddal ki tudsz kalkulálni mindent. Beállíthatod, hogy milyen ütemben szeretnél fogyni és minden egyes étkezésedet be tudod vinni. Az innivalókat is be kell. Tehát ha üdítőt iszol, az is kalória. Az applikáció pedig összesíti a nap végén.
De egy hónap alatt egészségesen 4 kilót reális leadni. Szerintem nincs rajtad sok fölösleg, ha tornázol is mellé, főleg combra, popsira, akkor formálódni is fogsz.
Lecseréltem egy 618 kalóriásra.
Leszedtem az appot (köszi a tippet!) ott megpróbáltam belőni az 1200-as napi kalóriamennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!