Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ajánlanátok nekem kalóriaszegé...

Ajánlanátok nekem kalóriaszegény nasikat?

Figyelt kérdés

Nagyon jól haladok az életmód-váltással, imádom, hogy sokkal másabb a közérzetem, ha figyelek rá, hogy mit és mennyit eszek. A sportot is nagyon szeretem, ha egy nap kihagyom, már hiányzik.

De az édesség.. Nagyon édesszájú vagyok!

Ajánlanátok olyan nasikat, ami alacsony kalória tartalmú? Fehérjedús vagy CH és zsírszegény finomságok is jöhetnek.

Eddig sajnos a natúr joghurt+gyümi+zabpehely volt a nasi, de kicsit kezdem unni :)

Ötletek?

2014. jan. 13. 22:05
 1/4 anonim válasza:
Ezzel én is így voltam, viszont amióta egészségesebben táplálkozom, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, nem is hiányzik annyira. Régen képes voltam üdítőt inni egész nap, és csokit enni, meg mindenféle rágcsákat. Most megeszem egy narancsot, és elvagyok.
2014. jan. 13. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én még erre a szintre nem jutottam el. A gyümölcsökkel óvatos vagyok a szénhidrát miatt, így valami helyettesítő jó lenne.
2014. jan. 13. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Almás pite xilittel,maglisztből,vagy cukormentes zabpalacsinta,kókuszzsírral,kókuszcukorral készült édességek,egy-egy szelet-nem kell egyszerre sokat befalni.Kókusztejbe zabpehely -pár szem cukormentes(natúr)aszalt gyümölcs.De a friss gyümölcs cukortartalma nem káros(1-1db),én is azt hittem,de végül is fél éve nem hízom ha mértékkel eszem gyümölcsöt,vagy energiaszegény édességet,-a kész nasik tele vannak adalékanyaggal meg szójával ami ugye fitoösztrogén tartalmú.
2014. jan. 14. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

"Fehérjedús vagy CH és zsírszegény finomságok is jöhetnek"

"Eddig sajnos a natúr joghurt+gyümi+zabpehely"

Zsírszegény finomságot vársz, miközben tejterméket és zabot eszel?

Miért kerülöd a jóféle és finom zsíros ételeket, miközben úgyis a leghizlalóbb vackokat meg megeszed?

Én írok neked rendes nasit:

Olajos magvak simán, pörkölve sózva vagy pörkölve xilittel és fahéjjal (édesen).

Kókuszzsír kakaóporral (házi csoki) kis eritrittel.

Ugyan ez még olajos magokkal, kókuszreszelékkel vagy mákkal krémmé keverve..

Na ezek a jó, ch szegény és tejmentes nasik.

2014. jan. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!