Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hányás esetén mennyi kalóriát...

Szilvia505 kérdése:

Hányás esetén mennyi kalóriát számoljak?

Figyelt kérdés

Okés, picit furán fogalmaztam de ez van.

Szóval kb 2 hete számolom a kalóriámat, és tegnap iszonyatosan sokat hánytam, és nem tudom mennyi kalóriát számoljak, mert gondolom ha kihányod akkor veszítesz. CSak nem tudom mennyit, mivel este hánytam így a teljes napi kalóriám bennem volt (892 Kcl) az nap 934-et vittem be. (Tudom pontosan kéne tartani, de szerintem ez annyira még nem vészes)

16/l

A válasokat előre köszönöm :D

2019. ápr. 5. 23:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

A kalória bevitelem egy app segítségével számoltam ki, lehet azért adott ilyen kevés kalóriát mert az ülő életmódot választottam (mivel a suliban, kb semmit nem mozgunk) De, megfogadom a tanácsot és szerintem 1200-ra megfogom elemelni a napi kalóriámat.

Azonkívül az edzésem konditermezésből áll, ott általában kardiózóm, hasra lábra szoktam a legtöbbet edzeni, a 3. napon pedig általában egyedül táncolok (akrobatikus rock and roll)(nem edzek csapattal vagy valami, mert olyan országban élek ahol nem ismerik ezt a táncot, és magyarban még annón nagyon megszerettem)

A felnőttel való beszélgetést meg lehet megteszem, mert nem érkezett túl sok pozítív komment (pedig csak fogyni szeretnék :( )

2019. ápr. 6. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Hány kiló és hány centi vagy, gyerek?
2019. ápr. 6. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nincs tesi a suliban, akkor az 1200 kcal akár még elég is lehet. De jobb lenne, ha beiktatnál egy kis mozgást, mondjuk ha minden szünetben sétálsz 5-10 percet, az legalább 30-40 perc egy napra, és több mint 100 kcal-t nyersz vele. Ha van a suliban lépcső, akkor szünetenként 5 perc lépcsőzés még több, és tulajdonképpen csak annyi az egész, hogy nem a legközelebbi mosdóba mész el a vizesüveged megtölteni, szóval nem egy nagy erőfeszítés. Ha emellett még 2-3 délután egy-egy óra sportot is be tudsz iktatni, az még jobb.

2019. ápr. 6. 20:05
 14/17 A kérdező kommentje:

70 Kiló vagyok, és 162 cm :( (körülbelül)

Azonkívül suliba sokat lécsőzök, mert a -1-edik szintre járok mosdóba és általában a 2.-on vagyunk, szóval lépcső az van sok :D

2019. ápr. 6. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az szuper. Szerintem tényleg próbáld meg valami normális kalóriakerettel a fogyást, és ha két hónap alatt nincs eredmény, akkor menj orvoshoz és nézesd meg, hogy nincs-e pajzsmirigy-alulműködésed és nem vagy-e véletlen inzulinrezisztens. Sajnos 16 éves korra már kialakulhat, még ha nem is túl valószínű az esetedben, mert annyira nem vagy elhízva szerencsére.
2019. ápr. 7. 17:40
 16/17 Doros válasza:

Mindenképp fogadd meg a tanácsot, hogy előbb rendbe kell jönnöd.

Nem írtad, mit eszel, a hányás a szervezeted erőteljes tiltakozása is lehet valami étrendi hiba ellen.

És bizony, a 900 kalória nagyon kevés.

2019. ápr. 9. 18:25
 17/17 anonim válasza:

Nyugodtan ehetnel tobbet

1573 kcal

Felbontva 110g feherje

185g szenhidrat

43,7g zsir

/nap

Heti 3-6 edzéssel egybekötve, próbálj kardiózni, illetve súlyokkal is edzeni, focizz, vagy aki jól esik, de a sulyokat probald beileszteni.

Ne koplalj, jo vege nem lesz

2019. dec. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!