Szerintetek ha napi 1700 kalóriát viszek be a szervezetemben akkor fogyhatok? tudom ez emberfuggő de mik erre voatkozólag a normák?
jelenleg egyetemista vagyok, viszonylag keveset mozgok.
167 cm magas vagyok, fiu és 82 kg
most vettem egy biciklit s szerintetek reális, hogy főúton város között 30 perc biciklizessel 320 kcl-t égethetek
A kalóriaszámolgatás egy több sebből vérző elmélet. Nem ezen múlik a fogyás.
Ha beviszel 1700 kalóriát pl halból, bulgurból, zöldségekből, olajos magokból, nem ugyanaz lesz az eredmény, mint ha ugyanezt a kalóriamennyiséget egyszerű szénhidrátokból, finomított cukrokból vitted volna be.
Állj be napi ötszöri étkezésre, sose egyél annyit, hogy már feszüljön a gyomor. Kerüld a finomított cukrokat, lisztet, a feldolgozott élelmiszereket, a gyorsan felszívódó szénhidrátokat!
Könnyen emészthető ételeket egyél és pörgesd az anyagcseréd! Olyan mozgásformákat válassz, amelyekk növelik a pulzusszámot!
A bringázäs erre tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!