Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek edzésmentesen le...

Szerintetek edzésmentesen le lehet adni a felesleges túlsúlyt? Egy kőkemény diéta esetén (1400kal) és semmi hizlaló étel.

Figyelt kérdés
Egy hét után vagy fél hónapot kell várni a fél kilós fogyásig? Ha valaki csinálja annak kitartást! ☺ Tapasztalatokat is elolvasnek.

2019. márc. 20. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg a kalóriahiány, így igen, edzés nélkül is lehet fogyni. De érdemes valamit mozogni, mert az segít csökkenteni az izomvesztést. Az első pár napban gyors súlyvesztés történik, de utána kb. 2 kg/hónap fogyási ütemet kellene belőni, ami nagyjából napi 500 kcal minusszal vihető végbe.
2019. márc. 20. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet fogyni, de ahhoz, hogy szép, tónusos legyél, ne erekszedjen meg úgy a bőr stb, kell a mozgás. Heti 3-4x egy óra aktív sport bőven elég. Lelkileg is jobban érzed magad tőle és látványosabb lesz a fogyasod.

Az 1400 kcal az égvilágon semmit nem mond. Milyen nemű vagy, milyen magas, hány kiló, milyen munkát végzel stb.. Sok mindentől függ.

Illetve az sem mindegy, hogy az az adott kcal 5 sajtburgert jelent, vagy rostokban és vitaminokban gazdag ételt. Ha szemét Kajàbòl eszel, látszani fog az alakodon.

Fél kilót fogyni nem nagy kaland, a lényeg, hogy ez tartós legyen, ne jojòzzon a súly

2019. márc. 20. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
őszintén szólva, nekem személy szerint nem. amikor elkezdtem az első 1-2 hónapban tartottam az 1400 kcal diétát, de nem változtam semmit, aztán tornázni kezdtem először csak heti 3szor aztán minden nap, akkor indult meg a fogyás, úgyhogy attól függ hogy vagy össze rakva :D ha olyan szerencsétlenül mint én, akinek a teste azt hiszi hogy most is a tatárok elől kell menekülni ha egy kicsit kevesebbet eszem és rögtön raktarozni kezd, akkor így jártál :D
2019. márc. 21. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, elég gyorsan lement a 15 kg feleslegem, csak utána kezdtem tornázni, erősíteni, hogy jobban nézzek ki, jobban álljanak rajtam a ruháim. Amikor fogytam, nem nagyon volt időm és lehetőségem mozogni, nyilván érdemes lett volna már akkor is. De így is elégedett vagyok az eredménnyel. Nekem más szempontból is fontos a megfelelő és rendszeres mozgás, ha elhanyagolom, gyakran beáll a nyakam, hajolgatástól megfájdul a derekam. Ha rendesen edzek, ezek nem jönnek elő.
2019. márc. 21. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Milyen nmagas vagy? Hány kiló? Milyen munkát végzel? F/l

Nekem ez a dög kalóriabázis beállított egy alap 1070 kalóriás limitet. 172cm 59kg 36 év,ülő munka. :D heti 5x kettlebell+guggolás súly nélkül/súllyal,hogy feljebb tolja a keretet és tudjak enni ,mellette meglegyen a kalória deficit :D

2019. márc. 26. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!