Volt aki csinált 1000 kalóriás diétát? Mennyit fogytatok vele, mennyi idő alatt?
Tudom, hogy van ilyenkor a kötelező: "életmódváltás" meg a "sportolj inkább" meg a bármilyen formájú lehülyézések...de engem tényleg az érdekel, hogy:
-Ki az aki számolta a kalóriát
-1000 nél nem többet
-és mennyit fogyott vele, mennyi idő alatt
Köszi.
3 hónap alatt 14kg ment le sport nélkül. Ez 10 éve volt.
Azóta szültem, újra meghíztam.
Most 1200t eszek, heti 2 zumba, + itthon torna. - 8nál járok.
Csinàltam...soha többet! 6 kg/ 2 hónap alatt. De nekem mégsem vàlt be. Sokat voltam éhes, szédültem, fàradt voltam , szarul éreztem magam stb Szàmomra nem tartható hosszútàvon. Ha meg nem tudja tartani az ember, kegyetlenül visszahízik.
. Ìgy vàltottam szénhidràtcsökkentett diétàra amit a magam igényei szerint alakítottam àt életmóddà. Ezzel sokkal jobban érzem magam. 2 hónap/ -4 kg.
Nálam is lesz sport (futás) és néha mályva tea segítség. Hát majd meglátjuk. Már csináltam pár napot, elég kemény cucc ezer-1500 kalórián élni. Mondjuk este 8-ig csöppet sem zavar ha keveset eszem, általában utána van kajapánik. De nagyon remélem pár hét után ez is elmúlik majd. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!