Mit tegyek, hogy leadjam ezt a kevés fölösleget?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, 163 cm, és jelenleg 53-54 kg. Mindig is vékony csontú vékony lány voltam, pár hónapja még 50 kg voltam, körülbelül 17-18 éves korom óta azt tartottam. A hasamon van csak egy kis felesleg mióta nem sportolok olyan rendszeresen (sokáig atléta voltam) de a súlyom nagyon zavar. Tudom, hogy nem a mérleg által mutatott szám számít, de engem nagyon zavar a tudat, hogy ennyi lett a súlyom ilyen hirtelen, amikor az étkezésemben nem állt be nagy változás. Igyekszem kerülni a tésztaféléket is. Reggelente vagy valami gyümölcsöt, vagy zabkását eszek, (reggelente/délelőtt szinte semmi étvágyam nincs) ebédelni pedig nagymamámnál szoktam azt amit főz, de egyáltalán nem főz egészségtelenül. Ezután délután ha éhes vagyok szintén valami gyümölcsöt, vagy salátát eszek, igazából nincs nagy étvágyam, sosem volt. Heti 3-4 alkalommal járok konditerembe edzeni, ez olyan 1,5 óra alkalmanként. Tavaly tavasszal kiderült, hogy PCOS-om van, inzulinrezisztenciám/pajzsmirigyproblémám azonban nincs, illetve sosem voltam hízásra hajlamos, azonban most ezeket a makacs kilókat nem tudom leadni. :(
" Tudom, hogy nem a mérleg által mutatott szám számít, de engem nagyon zavar a tudat, hogy ennyi lett a súlyom ilyen hirtelen,"
Még a mérleg alapján mutatott súlyod is teljesen normális, nem kell 1 dekát sem leadnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!