Hogyan adtátok le a fölösleget?
Most nem arra gondolok, hogy mit ettetek, mit ittatok, mit mozogtatok, stb.
Arra gondolok, hogy mi volt az elhatározás, miért, mi motivált, ilyesmi. Családotok hogy fogadta, pl a nagyi, aki mindég etetni akar. :D
Főleg azok válaszát várom akik nagy túlsúlyt hagytak el, de írhatnak azok is akik csak 5-10 kilótól könnyebbültek meg.
Nekem fura volt a fogyás kezdete... Leszoktam a vacsoráról. Max uzsonnáztam, az is gyümölcs volt - utolsó étkezésnek. Hülyeséget csináltam, DE mikor kb nyár közepére láttam, hogy van eredménye, egyre motiváltabb lettem a kiegyensúlyozott, normális táplálkozás témájában. Elkezdtem vacsorázni, de fokozatosan, először csak zöldséget, ilyesmi.. Majd amikor áttértem a napi 4, kisebb étkezésre, rengeteget fogytam. :)
Számomra a motiváció az eredmény volt, amit magamon láttam.
"Arra gondolok, hogy mi volt az elhatározás, miért, mi motivált, ilyesmi."
Elértem azt a pontot, amikor már eü problémákat okozott. Mi motivált? Már 3 nap elteltével sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.
"Családotok hogy fogadta, pl a nagyi, aki mindég etetni akar. :D "
Nem vagyok olyan szerencsés, hogy jelen legyenek az életemben ezek az emberek... a szűk családom meg teljes vállszélességgel támogat. Sőt, apránként kezdenek ők is áttérni. :D
"És egyszer sem volt olyan - főleg az elején - hogy már megszoktátok az édességeket, meg a mozgásszegény életmódot és azt mondtátok, hogy akkor egy csoki belefér, meg majd inkább holnap edzek? "
Nem. Minden agyban dől el! Csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!