Mit kellene csinálnom ahoz hogy minél hamarabb leadjam a fölösleget magamról, ami hiper gyorsan rám jött?
'elvileg ott elváltozás nincs'
Akkor a folyamat amit átélsz az egészséges és semmi gond nincs vele.
Vagy, talán logikus hogy egy abszolút egészségtelen élettérben élsz ahol teljesen destruktív hatású élelmiszereket fogyasztasz, szennyezett levegőt szívsz be, természetesen a pszichéd is hasonló mérgezésnek van kitéve és SEMMILYEN lépést nem teszel védekezésül. Ez esetben akár akart valamit találni az orvosod akár nem, a megbetegítő hatások szerintem logikus, hogy túlsúlyba kerülnek az életedben.. mindenkiében.
Elhagyhatod a hormonrendszeredet közismerten túlterhelő 'élelmiszereket', minden fölöselges szénhidrátot (liszt, cukor..) a glutént, a hormonbomba szója- és tejtermékeket.
Elkerülheted az adalékanyagok többségét.
Elkerülheted a gyógyszereket.
Attól függ merre élsz, jógázhatsz vagy qigongozhatsz is, ezek mind segítenék a tested normális működését.
Ezeket a lépéseket kellene megtenned. A futást akár bírod akár nem, nincs olyan pozitív hatása ami miatt megérné ráfordítani az energiát (szemben az említett komolyabb gyakorlatokkal).
Az asztmád akkor gyógyul meg, ha a gyulladásszint és az autoimmun folyamatok lecsitulnak a testeben.
Menj el másik orvoshoz is: belgyógyász, endokrinológus.
Attól is függ, hogy mi a nemed.
Én is nagyon hirtelen híztam, és ki is derült, hogy egy anyagcsere betegség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!