Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok rosszul, hogy hízok?

Mit csinálok rosszul, hogy hízok?

Figyelt kérdés

Egy hónapja heti hét napból hatot tornázok fél-egy órát, amennyit bírok, mellette sokat sétálok. Csak akkor eszem cukrot ha rosszul vagyok. Egyébként gyümölcsöt meg zabkását. Napi 1400-1700 kcal- eszem amiből lejön a mozgás így napi 1200-1400 kcal-ra szokott kijönni.

Ehhez képes hízom és egyre vastagabb a derekam.

Az a baj, hogy nem tudok kevesebbet enni, mert így is sokszor elkap a rosszullét, nem kapok levegőt, nem bírok emelni nehéz dolgokat, ájulás közeli állapotot érzek.

Életem nyaralására készülök évek óta gyűjtök rá és most dagadtan megyek és ilyen rossz fizikai állapotban, el kell, hogy fogadjam? Még egy hónap van az útig...

2019. febr. 27. 15:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszi, minden segítséget! Kipróbálom amit tudok! :) Bármi megéri csak javuljon a helyzetem.
2019. febr. 27. 20:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom h a pajzsmirigyeseknek nem tesz jót a tejtermékek fogyasztása. Írtad h fogyasztasz tejet és joghurtot.
2019. febr. 27. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!