Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Rendszeresen sportolok, napi 7-800 kalóriát égtek el átlagosan az edzésekkel. ( vannak keményebb napok is, ahol 2000 fele is van ez a szám heti kb 2x ) Napi 1300 kalóriát eszek és mégsem fogyok. Nagyon lassú az emésztésem (heti 3 alkalommal van nagyjából székletem, voltam már pajzsmirigy vizsgálaton, de éppen határértéken belül volt ezért nem kaptam gyógyszert) nem tudom, hogy mennyit kellene ennem ahhoz, hogy végre beinduljon a fogyás.

168 cm vagyok és 65 kg, lány

köszönöm a segítséget.

2018. júl. 29. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Tarts egy csalonapot!
2018. júl. 29. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit eszel? Tartok tőle, hogy az étrendeddel vannak problémák, és valószínűleg attól van szorulásod is. Ahhoz, hogy rendszeresen tudj székelni, rostokban gazdag étkezés kell. Illetve iszol eleget? Megvan a napi 3 liter folyadékbevitel? Hányszor eszel egy nap?
2018. júl. 29. 14:48
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es

1-es

2-es: Mostanában sok szőlőt, banánt és más gyümölcsöket is eszek. Reggelire tojás szokott lenni, heti 1-2szer rozskenyér némi sajttal. Ebédre valami leves és mellé csirkemell, heti 1-2szer rántott sajt vagy instant pizza. Snackként gyümölcspépes szeletet szoktam enni, vacsira mindig valami egyszerűt pl sült hús vagy szintén tojás. Külön szedek rost táplálékkiegészítőt is.

1-es: szoktam heti 1 alkalommal egy olyan napot tartani, ahol nem érdekel, hogy mit eszek, (ilyenkor bemegy 1700-1800 kalória kb) és ritkán, de van hogy 100-200-zal túllépem a napi keretet, hetente 1x.

2018. júl. 29. 14:56
 4/8 A kérdező kommentje:
továbbá a 3 liter víz is meg szokott lenni, napi 3-4x eszek általában.
2018. júl. 29. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Az emésztés a probléma szerintem. Iktass be az étrendedbe joghurtot és ZÖLDSÉGEKET! Az a kalória amit eszel egyáltalán nem sok, nem lesz semmi baj, ha egyszer-kétszer túlléped, ha ebbe kerül, hogy felgyorsuljon az anyagcseréd.
2018. júl. 29. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Legy vegan! Hidd el 5000 kaloria mellett is eleinte porognek majd le a kilok rolad!
2018. júl. 29. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Több fajta diéta van, van ugye ez a 2 amit leirtam :

1.Every Other Day diétaa:

[link]

2.90 napos diéta:

[link]

3.Léböjt kúra:

[link]

4.Tojás diéta :

[link]

5. [link]

Tippek a fogyáshoz:

*Próbálj többet mozogni ahová teheted menj gyalog vagy biciklivel.

*A napi 2-3 étkezésed oszt szét 5-6 ra

*Próbálj meg minnél többet inni

*Ha két étkezés között éhes vagy igyál egy nagy pohár vizet miveé valójában csak szomjas vagy!

*Igyál kevesebb cukros italt mivel ez is lehet az oka hogy nem sikerül fogyni!

*Kerüld az állati eredetű zsiradékot a vajat a zsíros túrót és a napraforgó olajat!

*Kerüld a parizelt párizsit és a virslit!

*Fogyassz több zöldséget és tojást mert ezek lugositják a szervezeted!

2018. júl. 31. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:

cukros üdítőt egyáltalán nem iszok, nem tudom hogy a napi 2-3 tojásnál többet tudnék-e enni, nem hiszem. Az edzések mellett nem nagyon van erőm akárhová menni mert mivel élsport, tényleg fárasztó a dolog, ezért is nem értem, hogy miért nem mennek le a kilók.

Zöldséget elkezdtem megnövelni, remélem ez majd segít.

2018. júl. 31. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!