Mit csinálok rosszul?
Rendszeresen sportolok, napi 7-800 kalóriát égtek el átlagosan az edzésekkel. ( vannak keményebb napok is, ahol 2000 fele is van ez a szám heti kb 2x ) Napi 1300 kalóriát eszek és mégsem fogyok. Nagyon lassú az emésztésem (heti 3 alkalommal van nagyjából székletem, voltam már pajzsmirigy vizsgálaton, de éppen határértéken belül volt ezért nem kaptam gyógyszert) nem tudom, hogy mennyit kellene ennem ahhoz, hogy végre beinduljon a fogyás.
168 cm vagyok és 65 kg, lány
köszönöm a segítséget.
1-es
1-es
2-es: Mostanában sok szőlőt, banánt és más gyümölcsöket is eszek. Reggelire tojás szokott lenni, heti 1-2szer rozskenyér némi sajttal. Ebédre valami leves és mellé csirkemell, heti 1-2szer rántott sajt vagy instant pizza. Snackként gyümölcspépes szeletet szoktam enni, vacsira mindig valami egyszerűt pl sült hús vagy szintén tojás. Külön szedek rost táplálékkiegészítőt is.
1-es: szoktam heti 1 alkalommal egy olyan napot tartani, ahol nem érdekel, hogy mit eszek, (ilyenkor bemegy 1700-1800 kalória kb) és ritkán, de van hogy 100-200-zal túllépem a napi keretet, hetente 1x.
Több fajta diéta van, van ugye ez a 2 amit leirtam :
1.Every Other Day diétaa:
2.90 napos diéta:
3.Léböjt kúra:
4.Tojás diéta :
5. [link]
Tippek a fogyáshoz:
*Próbálj többet mozogni ahová teheted menj gyalog vagy biciklivel.
*A napi 2-3 étkezésed oszt szét 5-6 ra
*Próbálj meg minnél többet inni
*Ha két étkezés között éhes vagy igyál egy nagy pohár vizet miveé valójában csak szomjas vagy!
*Igyál kevesebb cukros italt mivel ez is lehet az oka hogy nem sikerül fogyni!
*Kerüld az állati eredetű zsiradékot a vajat a zsíros túrót és a napraforgó olajat!
*Kerüld a parizelt párizsit és a virslit!
*Fogyassz több zöldséget és tojást mert ezek lugositják a szervezeted!
cukros üdítőt egyáltalán nem iszok, nem tudom hogy a napi 2-3 tojásnál többet tudnék-e enni, nem hiszem. Az edzések mellett nem nagyon van erőm akárhová menni mert mivel élsport, tényleg fárasztó a dolog, ezért is nem értem, hogy miért nem mennek le a kilók.
Zöldséget elkezdtem megnövelni, remélem ez majd segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!