Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy fogyózzak ha nincs...

Hogy fogyózzak ha nincs itthon semmi, csak kenyér?

Figyelt kérdés
Hónap elején tök jó minden bevásárolok magamnak egészségesebb kaját de az kb egy hét alatt elfogy, aztán pénz dolgok miatt egyre kevesebb kaját tudok magamnak venni és hónap végére csak kenyér van itthon. Nincs saját keresetem, nyárig nem is lesz ugyanis érettségire készülök szóval most nem tudok dolgozni. Tehát ma is csak kenyeret és krumplit ettem és abból is elég sokat ugyanis valamiért bennem van hogyha nincs normális kaja nem érdekel a számolás. Ezzel mit tudok kezdeni? amit lefogytam korábban csak hízom vissza folyamatosan. :(
2019. febr. 2. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnám egy hónapra előre megtervezni, miket fogok enni, mik azok, amik beleférnek a pénzembe, mik nem. Hónap elején bevásárolnék egész hónapra tartós (de olcsó és az étrendembe passzoló) élelmiszereket. Lehet száraz (pl. rizs, száraz hüvelyesek), konzervek (pl. sűrített paradicsom, gomba, halkonzerv), mirelit (pl. leveszöldség-keverék) és egyebek (pl. valamilyen zsiradék). Ezeket utána beosztanám úgy, hogy negyede fogyjon el 1 hét alatt. A maradék pénzt négy részre osztanám, így megvan, mennyit költhetek egy héten friss élelmiszerekre. Ha kevés a pénz, olcsó szezonális zöldségeket vennék (jelenleg pl. répa, káposzta, cékla), tojást, és valamilyen nem drága húst, heti 1x májat. A többi nélkülözhető.

Ha már vészhelyzet van: a krumpli nem olyan rossz kaja, de a kenyér árából biztosan mást vennék hozzá, pl. tojást és valami nagyon olcsó zöldséget, kevés is jobb, mint a semmi.

2019. febr. 3. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Zabpehely,alma,sárgarépa szintèn nem dràga(+egy halom olcsó egèszséges étel létezik)
2019. febr. 4. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!