Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy fogyózzak ha nincs...

Hogy fogyózzak ha nincs itthon semmi, csak kenyér?

Figyelt kérdés
Hónap elején tök jó minden bevásárolok magamnak egészségesebb kaját de az kb egy hét alatt elfogy, aztán pénz dolgok miatt egyre kevesebb kaját tudok magamnak venni és hónap végére csak kenyér van itthon. Nincs saját keresetem, nyárig nem is lesz ugyanis érettségire készülök szóval most nem tudok dolgozni. Tehát ma is csak kenyeret és krumplit ettem és abból is elég sokat ugyanis valamiért bennem van hogyha nincs normális kaja nem érdekel a számolás. Ezzel mit tudok kezdeni? amit lefogytam korábban csak hízom vissza folyamatosan. :(
2019. febr. 2. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
ne egyél.
2019. febr. 2. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kenyér meg krumpli mellett is lehet fogyni, csak számolni kell a kalóriákat! Az ugyanis fontosabb fogyás szempontjából, mint az összetétel.

Amikor van más, akkor abból egyél többet, ilyenkor meg marad az, ami van.

2019. febr. 2. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
De nincs otthon főtt étel semmi? Szüleid mit esznek? Kenyér és krumpli nagyon egészségtelen önmagában, semmi tapertek nincs benne. Szüleid ennyire nem gondoskodnak rólad?
2019. febr. 2. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Egy nap megehetsz 5szelet felmászott kenyeret és egy nagy adag főtt krumplit,és ez is csak 1500kcal alatt van
2019. febr. 2. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Milyen az a felmászott kenyér? Hova mászott fel?
2019. febr. 2. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"bennem van hogyha nincs normális kaja nem érdekel a számolás. Ezzel mit tudok kezdeni?"

Pl. megpróbálhatnád fegyelmezni magadat...

2019. febr. 2. 22:15
 7/12 anonim válasza:
77%

Annyira sok a tudatlan. Kedves válaszoló, én át érzem amit le irtál. Azt tudom neked csak tanácsolni jelenleg, hogy osszad be az egészséges ételeidet ha tudod. Ha nem nagyon megy akkor mindenképpen vásárolj be a hónap elején két doboz tojást kb. Reggelire j lesz 2 buggyantott tojás, piritossal, mrt kell a fehérje. Ha kenyeret esze akkor piritosat és főtt krumplit vagy sötőben sült egyél, ne vajjal hanem margarinnal. Meg igyál engeteg vizet. Eltelit. De ezek mellett csak akkor fog sikerülni. ha tényleg beartod a foyókúrát, és nem járogálsz el mekibe, nincsen egy suttyom süti vagy gy liter cocacola.

Remélem valamennyire érthetően fogalmaztam. Ne haragudj a helyesirási hibákért, de elég szar a laptopom és elhiheed nincsen kedvem mindig kijavitani ha esetleg néha nem irja le valamelyik betűt

2019. febr. 2. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

"ne vajjal hanem margarinnal"

Le vagy maradva pár évtizedet.

Egyébként meg energiamentes kóla is van már, azt ihat.

2019. febr. 2. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Oéti diéta. Hat nap alaat nyolc kiló ment le rólam. Két napig volt csak nehéz, de csak az zavart, hogy nem akkor ehetek, amikor csak akarok. Ezerszer jobban érzem magam a bőrömben. Mivel 132-ről indultam, így csinàlni fogom még folyamatosan.
2019. febr. 3. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó mi a franc az az Oéti idéta???

Sehogy nem tudok rájönni....

2019. febr. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!