Nem hosszútávra gondoltam, hanem mindössze 3 hétre. 800 kcalt szeretnék enni egy nap. Írják sokan, hogy ez káros.
Mégis, rendes vitamin- és vízbevitel mellett hogy lenne káros a napi 800 kcal?
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. jan. 27. 22:18
1/6 anonim válasza:
Dehogy káros. Az emberi szervezet ennél sokkal többet is kibír.
2019. jan. 28. 03:27
2/6 anonim válasza:
Csak magyarazd el legyszi, hogy ennek megis mi a franc ertelme van? Ossze kell allitani egy etrendet amit tudsz hosszutavon tartani es celodnak megfelelo.
2019. jan. 28. 04:38
3/6 anonim válasza:
De minek ennél olyan sokat?
Egyél 500-at. Vagy 100-at.
2019. jan. 28. 07:14
4/6 anonim válasza:
Azért káros, mert egy normál emberi szervezet működéséhez nem elég 800 kcal, minimum 1200-1300 (vagy még ennél is több) kell. Szedhetsz te akármilyen vitamint, meg ihatsz akármennyi folyadékot. Nem csak a mozgáshoz kell kalória, hanem a belső szerveid működéséhez is. Gondol el, milyen faxa lesz, ha megvonod a belső szerveidtől a táplálékot, és nem tudják majd teljesíteni a feladatukat. Pl. a szív. Ugye jó lesz, amikor majd bemondja az unalmast?
2019. jan. 28. 08:03
5/6 anonim válasza:
Nem ajánlom.
Én most használom a kalóriabázist és naponta mérem a súlyom (én vagyok a kivétel, akit ez motivál). Általában 1200 körül eszem, és fogyok is. De azt vettem észre, ha valamiért nem jön össze az 1000 kal (mert mondjuk volt egy-egy nap, amikor nem volt időm ebédelni), az visszaveti a fogyást, volt, hogy egy bő hétig is stagnáltam pár ilyen nap után.
Szóval nem hiszem, hogy ezzel a módszerrel fogyni fogsz. Legalább 1000-1100 kal-t egyél, emellett persze mozgással növelheted a kalóriadeficited.
2019. jan. 28. 08:43
6/6 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már jócskán lelassíthatod az anyagcserédet, ha utána visszatérsz a megszokott étrendedhez, ugyanannyi kalória mellett még jobban fogsz hízni. Semmi értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!