Fogyni úgy hogy nem változtatok az ételeken?
Szertnèk leadni kb 10 kg-t. Edzenék heti 3-4 -szer.
Viszont az étkezésemen nem nagyon tudnék változtatni. Màrnint olyan èrtelemben, hogy nálunk páron főz (ő a férfi), mert neki ez hobbi, kikapcsolódás. Èn meg amúgy sem szeretek főzni. Ő viszont utàlja a csirkehúst, így vagy disznóból vagy marhából csinàl ételeket, ami már önmagában legalább 2-szer annyi kalória. Plusz sokszor csinàl baconba göngyölt, sajttal, aszalt gyümivel töltött husikat amik hàt nem túl diétàsak, rengeteg kalória van bennük. Plusz mindent olajban süt.
Szerintetek lehet így fogyni hogy ilyen kájákat eszem? Persze mértékkel, kb 100 g husi, 200 g köret.
Ezen kìvül a napi másik két étkezés ilyesmik: zabpehely, joghurt gyümölccsel, egy zsömlés szendvics,rántotta stb
Ömm mondjuk ha kevesebbet eszel az nem megoldás?
Mondjuk nem kettő húst hanem egyet eszel az már akár mínusz 300kcal, vagy több.
Edzéssel többet égetsz de fogyni nem fogsz vele.
Ennél rosszabb kifogást még életemben nem hallottam, hogy valaki azért nem tud normálisan enni mert nem akarja megbántani a párját. :DD
IGEN, meg mondod neki, hogy életem, ha szeretnéd, hogy jó sokáig együtt legyünk és ne betegségben haljak meg a túlsúlyom miatt, akkor kérlek vegyél nekem húsz deka csirkemellet a hentesnél és kevés olajon kérlek süsd ki valami fűszerrel.
VAGY egyél csak egy darabot ezekből a csodákból, és mellé egyél sok friss zöldséget, vagy mirelitet (brokkoli pl), savanyúságot és kevés rizst, kölest, kuszkuszt, stb.
De a biztos az, hogyha mostantól minden egyes ételt amit megeszel konyhai mérlegen lemérsz, és akkor tudod, hogy a nap végén hány darab göngyölt hús fér bele.
A nap többi étkezését meg gondold át újra, mivel javarészt csak szénhidrátok, semmi fehérje nincs benne.
Nő létedre elég szégyenteljes, hogy egy olyan egyszerű ételt nem vagy képes elkészíteni, mint a natúr csirkemell.
A 15-16 éves tini fiúk, akik belevágnak az izomépítésbe, nagyon sokszor maguknak készítik el, ráadásul mérni is kell.
Vagy változtatsz, és jön a változás, vagy nem, és akkor nem is fogsz fogyni, ilyen egyszerű!
A stílusod meg - no comment, nagyon pökhendi, ahogy már írták is előttem, kicsit vegyél vissza, nézz magadba, mert fogyni és edzeni is csak alázattal és elszántsággal lehet.
Amúgy pontos adatok nélkül nem lehet pontos választ adni, hány éves vagy, hány kg, milyen magas, milyen a napi aktivitásod - ülő munka?
De pl egy napi étrend:
reggeli: zabpehely vízzel, fahéjjal, stevia vagy eritrit mehet hozzá édesíteni ha kell. Vagy 2 főtt tojás csirkemell sonkával, zöldségekkel, egy szelet pur-pur vagy TK kenyérrel
tízórai: egy alma
ebéd: grillezett csirkemell bulgurral, párolt brokkolival
uzsonna: egy kevés mag(dió, mandula pl) és egy kis túró
vacsora: vegyes saláta (paradicsom, uborka,saláta, reszelt répa, esetleg salikeverék) egy kevés tonhallal, csirkemellel, vagy tojással, sonkával. A saláta nem bolti öntettel!
Én olyan ételekkel, amit a párod főz (a sajtos-húsos részre gondolok) simán fogytam 15 kilót, mivel köretnek csak zöldségeket ettem. Semmi krumpli, semmi rizs, semmi kenyér, pékáru, még zabpehely se. Egy kis aszalt vagy friss gyümölcs is belefért minden nap, más édességet nem ettem.
A natúr csirkemellet utálom, akkor már inkább a comb. 100 g hús esetén mennyi a különbség csirkemell és sertés/marha között? 50? 100? Az egész napot nézve ez nem valami sok, én ezen nem aggódnék annyit.
Étolajat inkább ne használjatok, nagyon egészségtelen.
Szerintem a szendvics helyett jobban jársz a rántottával (+ zöldségek).
A feleségem végigcsinált egy kúrát, a lényege, hogy annyi húst és zsírt ehetsz, amennyi beléd fér.
(zsírt kötelező enni naponta). Viszont tejterméket, cukrot egyáltalán nem lehet enni közben. Ezzel pár hónap alatt 20 kilót fogyott. Ennek már több mint 1 éve és nem jöttek vissza a kilók. Esetleg olvass utána.
Apám ennyi szerencsétlent :D
Ha eljár edzeni és ugyan annyit eszik, már fogyni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!