Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek el lehet lenni...

Szerintetek el lehet lenni huzamosabb ideig ezeken az ételeken?

Figyelt kérdés

176cm/73kg/lány vagyok. :)

Már lefogytam 10 kilót kalóriaszámlálással, úgy, hogy össze-vissza ettem mindent, azonban ahogy egyre közeledem a végcélom felé (60 kg), szeretnék egy "tiszta" "étrendet" kialakítani, hogy a tőlem telhető legszebb eredményt elérhessem.

Ezekre az ételekre gondoltam:

hal, halkonzerv - minden nap, 1-2 konzerv vagy 3-4 szelet hal

barna rizs - naponta kb. 50-70 g

zöldség minden mennyiségben

gyümölcsök - mérsékelten, 2-3 db alma, körte vagy valamilyen idény gyümölcs

zabpehely - reggelire ebből is kb. 50-70g

olajos magvak - nagy kedvencem a kesudió, de bármilyen olajos magvat szívesen fogyasztok, ezekből kb. 50 g fogyasztanék napi szinten

És ez összesen, összeszámolva majd 1500 kcal lesz.

Az állati eredetű táplálékokat szándékosan szeretném hanyagolni, nem ízlenek, emellett néha enyhe hányingerem, haspuffadásom is van tőlük.

2012. okt. 31. 18:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Kihagytam a mézet és a teljes kiörlésű tönkölykenyeret. :)
2012. okt. 31. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat nem mindegy milyen halkonzervet eszel.Egyesek nagyon sok kcal-at tartalmaznak.Ne hagyd ki a fottetelt ebedre.
2012. okt. 31. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát a mézet felejtsd el.

Én amúgy ezeken élek, bár nem nagyon eszek gyümölcsöt, és rengeteg csirkemell fogy.

2012. okt. 31. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem baj, ha sok kcal-t tartalmaz, csak ne legyenek benne E-k... Az olajos halkonzervben legalább csak olaj+hal van...

Barna risz menne ebédre...

Köszi a választ!

2012. okt. 31. 23:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Mért felejtsem el?

Köszi a választ!

2012. okt. 31. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a méz cukor. Gyors felszívódású szénhidrát, ami hirtelen emeli az inzulinszinted, ami nem kedvez a fogyókúrának.
2012. nov. 1. 00:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, ezt nem tudtam, köszi!
2012. nov. 1. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
én úgy fogytam 13kg-t, hogy minden reggel egy jó nagy kanál mézet tettem a zabkásámba... szóval a "felejtsd el"szerintem túlzás, kell valami édes is az egészséges étrendbe, ha életmódszinten akarja tartani az ember. és 10000x inkább ez, mint a csoki.
2012. nov. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!