Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1000 kalóriás kerettel,...

Napi 1000 kalóriás kerettel, heti 3x3 km kocogással és mindennap 30 perces tornával meg fog látszani az eredmény 3 hónap elteltével rajtam?

Figyelt kérdés

Ilyen ételeket tervezek beiktatni az étrendembe: tojás, főtt brokkoli, karfiol, natúr csirkemell, natúr joghurt, sárgarépa, alma, zabkása cukor nélkül, káve (de americanosan, cukor és tejszín nélkül); ezekből ennék mindennap annyit, hogy 1000 kalóriát vigyek be körülbelül.

Mosf kezdem a futást, így azt tervezem, hogy januárban heti 3x3 km-t kocogok, majd ezt februárban-márciusban emelném 4 km-re. Emellett, mindennap tornáznék fél órát; sajnos nem vagyok valami jó kondiban, így eleinte biztos lassabban fognak menni a gyakorlatok, de a napi fél órát mindenképp szeretném így is végignyomni. Találtam egy szimpatikus oldalt, ahol szerintem jó gyakorlatok vannak - főleg a combról+fenékről szeretnék fogyni, így ezek a sorozatok ideálisnak tűnnek: [link]

Természetesen folytatnám a rendszeres sportot és tartanám az étrendet április után is, de amiatt irányult arra a kérdésem, hogy április elejére látszani fog-e az eredmény, ha ezt a fogyókúrát most kezdem el, mert akkor lesz a ballagásom, és szeretném addigra formába hozni magam egy kicsit. :) Jelenlegi adataim: 160 cm / 63 kg és a célom egyébként 55 kg lenne.

Mi a véleményetek? Ha nem megfelelő a módszerem, min tudnék változtatni, hogy eredményes legyen a diéta?

Köszönöm előre is a válaszokat!

19/L

2019. jan. 4. 01:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem többet kellene sportolnod, ne a kalóriákat csökkentsd. Normálisan egyél, szénhidrátot is rendesen fogyassz, csak a fehérlisztet, cukrot, nasikat hagyd el. Nyugodtan ehetsz pl durum tésztát és teljes kiőrlésű pékárut is, ha kardiózol. Viszont én nem futással kezdeném, hanem eleinte valami lájtosabb kardio mozgással, pl bicikli, elliptikus tréner, és ha már van egy kis állóképességed, akkor jöhet a futás, de ne 3 x 3 km, hanem hosszabban. Inkább lassan kocogj 40 percet mint gyorsan fuss 20-at. Aztán idővel úgyis fejlődsz és magadtól is érezni fogod, hogy emelheted a sport időtartamát. De tényleg igaza van az előttem szólóknak, hogy kardio sport mellett muszáj enni, az ilyen 1000-1200 kalóriát felejtsd el, mert azzal csak azt éred el, hogy majd szépen az izmaidból fogsz fogyni és hiába leszel 55 kiló, a zsírmennyiség nem csökken, csak még tónustalanabb is leszel tőle. Arról nem beszélve, hogy ha ennyire kevés kalóriát viszel be, egész nap erőtlen, kedvetlen leszel, a sport iránti lelkesedésed is minimálisra fog csökkenni.
2019. jan. 5. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!