Napi 1000 kalóriás kerettel, heti 3x3 km kocogással és mindennap 30 perces tornával meg fog látszani az eredmény 3 hónap elteltével rajtam?
Ilyen ételeket tervezek beiktatni az étrendembe: tojás, főtt brokkoli, karfiol, natúr csirkemell, natúr joghurt, sárgarépa, alma, zabkása cukor nélkül, káve (de americanosan, cukor és tejszín nélkül); ezekből ennék mindennap annyit, hogy 1000 kalóriát vigyek be körülbelül.
Mosf kezdem a futást, így azt tervezem, hogy januárban heti 3x3 km-t kocogok, majd ezt februárban-márciusban emelném 4 km-re. Emellett, mindennap tornáznék fél órát; sajnos nem vagyok valami jó kondiban, így eleinte biztos lassabban fognak menni a gyakorlatok, de a napi fél órát mindenképp szeretném így is végignyomni. Találtam egy szimpatikus oldalt, ahol szerintem jó gyakorlatok vannak - főleg a combról+fenékről szeretnék fogyni, így ezek a sorozatok ideálisnak tűnnek: [link]
Természetesen folytatnám a rendszeres sportot és tartanám az étrendet április után is, de amiatt irányult arra a kérdésem, hogy április elejére látszani fog-e az eredmény, ha ezt a fogyókúrát most kezdem el, mert akkor lesz a ballagásom, és szeretném addigra formába hozni magam egy kicsit. :) Jelenlegi adataim: 160 cm / 63 kg és a célom egyébként 55 kg lenne.
Mi a véleményetek? Ha nem megfelelő a módszerem, min tudnék változtatni, hogy eredményes legyen a diéta?
Köszönöm előre is a válaszokat!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!