Életmód kialakításban, fogyásban és súlytartásban valaki tud segíteni? (részletek lentebb)
Én nem vagyok sorstársad, de pár dolgot szeretnék megjegyezni.
A súlyoddal most se lenne baj, de bizonyára nagyon kevés izmod van. Ha már kondizol, izmot lenne érdemes felszedned (akár a fogyás után). Ha a kondizás számodra kardiózás és nem akarsz valamirevaló izmot, ahhoz jogod van, akkor nem szóltam.
Ha egy napot sem bírsz hús nélkül, akkor talán korai neked a vegaság, de erre nincs elég rálátásom, nem is tudom, miért akarsz vega lenni, elvileg ha elég motivált vagy, akkor az előrevisz s megkönnyíti a hús elutasítását, nem? Nekem sincs nagy akaraterőm evés terén, de amit igazán komolyan veszek és fontosnak tartok, azt nem nehéz legalább az esetek zömében betartanom. Úgyhogy nekem úgy tűnik, hogy nálad az elhatározás nem elég kemény, de persze lehet más eset is.
Az 1500-1800 kcal jónak tűnik a leírásod alapján (de a tapasztalat mutatja meg, hogy hogyan fogysz ennyivel), ne aggódj, hogy nem eszel mindennap ugyanannyit, ez elég normális.
Igaza van az előzőnek, nem gyógyultál ki!
Rossz olvasni, ahogy írsz az ételről, a lecsúszott sonkáról, ami bulémiás helyzeteket szül.
Irány a doki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!