Aki fogyáshoz számolja/számolta a kalóriákat, az súlytartáshoz is, vagyis az egész további életében ezt teszi?
Sokan ezt teszik.
Szerintem számolni nem embernek való, fogyáskor sem mindig számolok, csak sokszor kvázi elkerülhetetlen vagy kíváncsi vagyok. Igaz, az én sokfogásos étkezéseimmel különösen macerás számolni :D Próbálok egyszerűsíteni, de nehéz.
Fogyás után tömegelés lesz, akkor egy ideig bizonyára számolni fogok, hogy tudjam, mi merre. Utána beállok arra és valamelyest hasonlóan eszem a legtöbb napomon.
A súlytartás nekem elvileg igen egyszerű, eszem, ahogy nekem tetszik, csak nem egész nap s általában a jól bevált étrendemen, ami nem sarkall túlevésre. Ha híznék, úgyis feltűnik s akkor odafigyelek egy ideig.
Sajnos minden árt ami finom.De nagyon gáz így az élet,hogy nem azt eszik az ember amit szeret.
persze a mennyiség is fontos,nem csak a minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!