Lehet ennyi kaloria?
Figyelt kérdés
Ket sajtal toltott, panirozott csirkecomb (a kisebb fajta), kb 25-35 db steak burgonyaval lehet 1200 kcal? Osszesen kb 300 g2018. nov. 29. 17:11
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, bár ha látnám élőben, akkor könnyebb lenne... Egy kis csirkecombba azért nem fér sok sajt, esetleg akkor lehet ennyi kcal, ha tocsog a zsírtól a krumpli és a csirke is...
2/5 A kérdező kommentje:
Sajt az csak a kozepen volt, es a csirke nem volt zsiros. En a kruplin sem ereztem h tocsogna a zsirban, pont annyi volt rajta amennyi jo izt adjon nekei
2018. nov. 29. 17:21
3/5 anonim válasza:
Akkor nem hiszem. Nem ilyen ételeket szoktam kiszámolni, de ezek lightosak, a krumpli és a csirke is. A panírban is a zsír a kalóriadús, de ha zsír és sajt is kevés volt, akkor nem jöhet össze ennyi.
1200 kcal nálam egy többfogásos ebéd, ha szolidak az adagok, sokféle nagyon zsíros alapanyaggal... Ilyen irányból se jön ki.
4/5 anonim válasza:
Síma rántott csirkecomb, 2 db 590 kcal, 150 g steakburgonya 240 kcal, szóval símán lehet. A csirkecomb önmagában sem zsírmentes, panírozva meg igen sok zsírt tartalmaz, ahogy a sajt sem éppen kalória- és zsírszegény
5/5 anonim válasza:
Szerintem is lehet annyi. Hiába nem tűnik annyinak, könnyű alábecsülni az ételek kalória tartalmát. Ha nem voltam biztosan, én inkább többel számoltam, akkor biztos nem történt kalória túllépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!