Javaslat? Hogyan egwszitsem ki az etrendem?
Altalaban ezt vagy ehhez nagyon hasonlokat eszem:
Reggeli 8-9fele:ket teljes kiorlesi kenyer/zsemle, nagyon pici vaj, sonka, sajt, zoldseg
Tizorai 11 fele:reggelihez hasonlo szendvics
Ebéd fel2-2fele:ami a menzan vam(eleg kicsit az etvagyam, szval nem eszem sokat, altalaban leves, hus, rizs, porkolt stb van)
Uzsi:gyumolcs(tudom, hogy ezt inkabb delelott fele kellene enni, de ezutan egy 3-4 oras szertlrna edzesre megyek es ilyenkor kivanom meg), kis szendvics
Vacsi:teljes kiorlesu kenyer/zsemle, sajt, sonka, zoldseg/tojas, salata/hus, rizs
Az a baj, hogy mennyiségek s anélkül, hogy mégis mennyi makród marad ezen felül, nehéz bármit is mondani. Persze mivel változó, hogy mit eszel, nem is tudsz mennyiséget mondani mindenre, akkor pedig passz, hogy milyen a tápanyagbeviteled. Ránézésre eszel sokféle dolgot, akár OK is lehet, bár iszonyú sok a gabona (mondom ezt így mennyiségek nélkül), de van, akinek ez a jó, fogyáskor is.
Semmi baj nincs az uzsonnára evett gyümölccsel, pláne mozgás előtt. Tudom, hogy egyesek szerint de, de sokak szerint ne is egyél kenyeret...
Még mindig nem irtad le, hogy mihez szeretnéd kiegésziteni. Mi a célod? Mit szeretnél elérni? Tömeget növelni? Fogyni ?
De akármelyik is, egy biztos: a szénhidrát arány az étrendedben rettentő soknak tűnik, ami még tömegelésnél sem túl szerencsés, mert sokat fogsz tőle zsirosodni. Feltéve, ha extrém módon ektomorf alkat vagy, és nagyon gyors az anyagcseréd.
9: "Én meg azt mondom, hogy mivel nem szeretnéd elveszteni a létező izmaidat, ezért ne csökkentsd a szénhidrátot, hanem válaszd az olyan formáit, amik nem feldolgozottak."
Nem fog jelentösen izmot vesziteni akár zéró közeli szénhidráttal sem, ha tolja mellette a BCAA-t és glutamint rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!