Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Javaslat? Hogyan egwszitsem...

Javaslat? Hogyan egwszitsem ki az etrendem?

Figyelt kérdés

Altalaban ezt vagy ehhez nagyon hasonlokat eszem:

Reggeli 8-9fele:ket teljes kiorlesi kenyer/zsemle, nagyon pici vaj, sonka, sajt, zoldseg

Tizorai 11 fele:reggelihez hasonlo szendvics

Ebéd fel2-2fele:ami a menzan vam(eleg kicsit az etvagyam, szval nem eszem sokat, altalaban leves, hus, rizs, porkolt stb van)

Uzsi:gyumolcs(tudom, hogy ezt inkabb delelott fele kellene enni, de ezutan egy 3-4 oras szertlrna edzesre megyek es ilyenkor kivanom meg), kis szendvics

Vacsi:teljes kiorlesu kenyer/zsemle, sajt, sonka, zoldseg/tojas, salata/hus, rizs

2018. nov. 5. 21:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, felreerthetoen fogalmaztam, a zsemle nem teljes kiorlesu, hamem mondjul csaszar zsemle, vagy kifli
2018. nov. 5. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mihez szeretnéd kiegészíteni?
2018. nov. 5. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mennyiségek s anélkül, hogy mégis mennyi makród marad ezen felül, nehéz bármit is mondani. Persze mivel változó, hogy mit eszel, nem is tudsz mennyiséget mondani mindenre, akkor pedig passz, hogy milyen a tápanyagbeviteled. Ránézésre eszel sokféle dolgot, akár OK is lehet, bár iszonyú sok a gabona (mondom ezt így mennyiségek nélkül), de van, akinek ez a jó, fogyáskor is.

Semmi baj nincs az uzsonnára evett gyümölccsel, pláne mozgás előtt. Tudom, hogy egyesek szerint de, de sokak szerint ne is egyél kenyeret...

2018. nov. 5. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Szendvicsre mennyiseget mondani nem nagyon tudok de a tk kenyer kb. 25 kcal korul van(1 szelet), ket borsozott szelu csirkemell sonka(27 kcal egy szelet) +a zoldsegek, a gyumolcs pedig pl 1 narancs, 1-2 alma, aszalt meggy/afonya, szolo stb, ja es neha beiktatok egy kis nasit/csokit, mert akkor nem torik ram a "huto fosztogatas", meg ha pl vendegsegbe vagyunk akkor megemgedobb vagyok kicsit magammal
2018. nov. 5. 23:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nem irtad le, hogy mihez szeretnéd kiegésziteni. Mi a célod? Mit szeretnél elérni? Tömeget növelni? Fogyni ?

De akármelyik is, egy biztos: a szénhidrát arány az étrendedben rettentő soknak tűnik, ami még tömegelésnél sem túl szerencsés, mert sokat fogsz tőle zsirosodni. Feltéve, ha extrém módon ektomorf alkat vagy, és nagyon gyors az anyagcseréd.

2018. nov. 6. 10:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnek, illetve azt meg tudnatok mondani hogy nagyjabol mennyit fogok es mennyi ido alatt fogyni ezzel?
2018. nov. 6. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
6/6% : Ezzel semennyit se fogsz fogyni. (kivéve ha ultra kardiózással tartós kalória deficitet érsz el, de akkor is főleg az izom fog égni, mint a zsir, nem tudom, hogy ez a célod-e. Írtad, hogy szertornázol, oda gondolom kell azért izom. Csökkentsd a szénhidrátot, növeld a fehérjét az étrendedben. Ez egyáltalán nem sportos étrend.
2018. nov. 6. 15:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a javaslatot!tudnal adni otleteket mit egyek, hogy hatasos legyen az etrend?
2018. nov. 6. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, hogy mivel nem szeretnéd elveszteni a létező izmaidat, ezért ne csökkentsd a szénhidrátot, hanem válaszd az olyan formáit, amik nem feldolgozottak. Nem feldolgozott, ami nem fehér, hanem barna, mert meghagyták a maghéjat pl. Egy átlag embernél a jó kinézethez soha nem kalóriát állítgatnék vagy szénhidrátot csökkentenék, hanem normális forrásokra váltanék. Itt egy sztenderd: barnarizs-csirke-brokkoli
2018. nov. 6. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

9: "Én meg azt mondom, hogy mivel nem szeretnéd elveszteni a létező izmaidat, ezért ne csökkentsd a szénhidrátot, hanem válaszd az olyan formáit, amik nem feldolgozottak."

Nem fog jelentösen izmot vesziteni akár zéró közeli szénhidráttal sem, ha tolja mellette a BCAA-t és glutamint rendesen.

2018. nov. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!