Hogy szabaduljak meg a 20 kiló feleségétől, ami rajtam van? 2 hónap alatt milyen edényem lesz?
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.
Zárd ki a lisztet.
Egyél fehér húsokat Pl: Csirke, pulyka, hal.
Sima vizet igyál, hagyd el a cukros üdítőket.
2 hónap alatt kb . 7-8 kg-t adhatsz le, így könnyebben fog lemenni a súlyod ha sok felesleg van rajtad.
Sportolj. Menj el sétálni, utána gyors sétára ,aztán kocogni és végül futni. Biciklizz, tornázz otthon.
20 kilót két hónap alatt leadni csak nagyon szigorú egészségtelen éheztető diétával tudnál (talán). A havi 2-5 kgos fogyás ami átlag kissebb felesleglén már az 5 kiló is sok.
Fogyni akármilyen diétával lehet de a legegyszerűbb kalóriadeficitet tartani, és amellé egészségesen étkezni. Vagyis online kalkulátorral őszintén megadva az adatokat kiszámolod, hogy te mennyi kalóriát égetsz el egy nap, és attól 300-600 kalóriával kevesebbet viszel be. És az lehetőleg ne csokiból chipsből meg cukros üdítőből álljon mert az egyáltalán nem laktat, hanem rostban (zöldségek gyömölcsök) zsírsavakban gazdag, a napi 60-80g fehérjét megütve, lehetőleg moderált bevitt szénhidrátmennyiségből álljon. Követhetsz valamilyen fix étrendtervet, csinálhatod magad is, a lényeg hogy ne éhezz (az ugyanis csak lelassítja az anyagcserét és nem lesz eredményes a fogyás) ne nasizz fölöslegesen, és ne edd túl magad.
Igazából bármilyen mozgást végzel, azzal kalóriát égetsz el. De fogyás alatt a legtöbbeknek a cardio típusú mozgások működnek a legjobban, mint fután aerobik, hiit és egyébb mozgásformák.
Sok sikert!
Ne egyél semmit 72 óráig, majd kiadós ebéd. Ezt ismételgetve 2-3 kg-ot le lehet adni hetente. Két hét alatt nyáron végig vittem egy ilyet (nyílván nem 20 kg-ot próbáltam leadni). Ezen kívűl nulla mozgással mindezt.
Arra figyelj, hogy minden nap egy kis adag konyhasót, és 2 kockacukrot egyél meg reggelent3. Lefekvéskor, ha fáj a fejed 1 kockacukor (30 percen belül elmúlik, és könnyebb lesz elaludni)
Gondolom cukorbetegként semmi hasonlót ne próbálj, stb. sablonszöveg.
1.vagyok.
Nem értem miért lettem lepontozva amikor jó tanácsokat adtam az illetőnek.
ma 17:12
Pedig nem olyan rossz amit az első írt, még a 7-8 kiló sem. Én 2 hónap alatt 6,5 kilót fogytam le. Életmódváltás és sok sporttal nagy súlyból.. De ez tartós is maradt. Pedig nem vagyok szigorú diétán.
#1 vagyok.
1 hónapba a normális a 3-5 kg fogyás,mivel 1 hét alatt kb. 0,5-1 kg. Szóval két hónap alatt lehet 7-8 kg-t fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!