Menni fog így a 10 kiló,3-4 hónap alatt? Vagy ne is reménykedjek fogyásban?
Nagyon alacsony vagyok, 151 cm, a súlyom pedig 54 kg. Nemrég még rengeteg szemetet zabáltam, és felcsúszott pár kiló. pl bolti kínai tészták, chips, puding, pizza, cukros italok, sültkrumpli stb. Pontosan nem tudom mennyi ideig csináltam ezt a borzalmat, előtte sem ettem kifejezetten egészségesen, de odafigyeltem a mennyiségekre.
Most egy hónapja belevágtam az életmód váltásba, és sokkal jobban érzem magam testileg, lelkileg. Általában ilyesmiket eszem:
Reggeli: zabkása fahéjjal, puffasztott rizs csirkemell sonkával sajttal, natúr joghurt gyümölccsel
Ebéd:sovány húsok, hal, saláta, rizs, zöldségek, tojásételek
Uzsonna:natúr joghurt (imádom)
Vacsi: puffasztott rizs, túró, sajt, zöldségek, csirkemell sonka vagy főtt tojás
Szóval ezekből válogatok általában 1500-1700 kcal értékben. Mellette könnyű fizikai munkát végzek, munka után heti 5 napon végzek valami mozgást; tánc, séta, túrázás a hegyekben + torna.
Három hete csinálom ezt, és bár sokkal energikusabb vagyok, néha támadnak kétségeim, hogy menni fog-e a fogyás? Végülis annyira nem vészes a súlyom, és kisebb feleslegből elvileg még nehezebb fogyni. Vajon lesz ennek látható eredménye? (nem tudom, hogy fogytam-e ezalatt az az idő alatt, nincs mérlegem, és centim sem, viszont a tükörben mintha vékonyabbnak látnám magam, még ruhában is. Bár tudom, hogy maximum 1 kilót fogyhattam, és az biztosan nem látszik meg.) 17/l
Szerintem is menni fog. Nekem 1 hét alatt egy kg ment le. Bár én abba hagytam kb másfél hét után.
157 cm 47 kg 12/L voltam akkor
159 cm 50 kg 13/L vagyok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!