Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Januárig sikerülhet lefogynom?

Januárig sikerülhet lefogynom?

Figyelt kérdés

10 kilót szeretnék fogyni. 167 cm 64 kg vagyok.

Reggeli: egy pohár minden mentes zöldtea. két szelet rk kenyér, két szelet csirkemell sonka +zöldség. 375 kcl

T: 1 pohár 100%-os gyümilé + alma 205 kcl

Ebéd: karfiol krémleves + csirkepöri tésztával + barackbefőtt (fél adag mindenből, ez sajnos kötött. Kötelező a munkahelyemen ebédelni)

Uzsi: alma

V: zöldség + hús

Sikerülhet így lefogyni? Ha emellé tornázok + egy bölcsiben dolgozom, ahol azért szaladgálok.

2018. szept. 25. 19:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Eddig rengeteg édességet, illetve gyorskaját ettem...
2018. szept. 25. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kiindulásnak jó :-) Te tudod, mennyit mozogsz, mekkora a kalóriaigényed, nekem kevés lenne ez a mennyiség, de különbözőek vagyunk. Amit én meggondolnék:

- Tízóraira biztos kell neked az a gyümölcslé? Elég sok cukor van benne, ráadásul oldott állapotban. Lehet, hogy jobban jársz, ha inkább 2-3 egész gyümölcsöt eszel meg, és iszol egy pohár vizet hozzá. Meg olcsóbb is mellesleg.

- Az ebéd szerintem teljesen jó lesz. Én néha lusta vagyok elmenni az egyetemi kantinba ebédelni - na, azokon a napokon szoktam +500 vagy +1000 kcal-lal zárni. Valahogy sokkal kevésbé vagyok éhes délután, ha rendesen ebédeltem.

2018. szept. 25. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen reális a terv, persze tenni kell érte. Ha a kalóriadeficit megfelelő lesz, lemegy.

Az étrendet azért még átnézném kalóriabázison vagy hasonló helyen, hogy elég-e a fehérje. Sok cukor van benne, 3 étkezésedben van gyümölcs, 2 merő cukor, mert más nincs is benne a gyümölcsönj kívül. Ami akár jó is lehet, ha olyan vagy s megfelelő a mennyiség. Sokunknak ennyi cukor elveszi a helyet a fontosabbaktól, illetve csak éhessé tesz minket, így rendes fogyáshoz sokat kell mozognunk így, mert a kalóriabevitel sok lesz - vagy éhezünk.

Nincs baj az ebéddel, pont a többi étkezésed zöme az, ami "veszélyesebbnek" tűnik. A vacsora az példás, ha neked elég :)

2018. szept. 25. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Le lehet fogyni annyit addig. Hogy te le fogsz e fogyni vagy sem, az majd kiderül.
2018. szept. 26. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Munkahelyen minden nap karfiolleves van és csirkepörkölt? :)

Nem tudni, mennyi a fehérje, szh, zsír. Ha nem megfelelő az arány, lehet, le fogsz fogyni, csak nem fog tetszeni a végeredmény (pl. zsír valamennyire megmarad, közben izomvesztés9.

Én változatosabban ennék, de te tudod....

2018. szept. 26. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy januárig ha jól számolom 3 hónap van. Az azt jelenti, hogy havonta 3 kg-ot akarsz kb. leadni. Ez nekem kicsit soknak tűnik, de nem lehetetlen.

A "mellé tornázok" mit jelent? Attól is függ.

2018. szept. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!