Januárig sikerülhet lefogynom?
10 kilót szeretnék fogyni. 167 cm 64 kg vagyok.
Reggeli: egy pohár minden mentes zöldtea. két szelet rk kenyér, két szelet csirkemell sonka +zöldség. 375 kcl
T: 1 pohár 100%-os gyümilé + alma 205 kcl
Ebéd: karfiol krémleves + csirkepöri tésztával + barackbefőtt (fél adag mindenből, ez sajnos kötött. Kötelező a munkahelyemen ebédelni)
Uzsi: alma
V: zöldség + hús
Sikerülhet így lefogyni? Ha emellé tornázok + egy bölcsiben dolgozom, ahol azért szaladgálok.
Szia!
Kiindulásnak jó :-) Te tudod, mennyit mozogsz, mekkora a kalóriaigényed, nekem kevés lenne ez a mennyiség, de különbözőek vagyunk. Amit én meggondolnék:
- Tízóraira biztos kell neked az a gyümölcslé? Elég sok cukor van benne, ráadásul oldott állapotban. Lehet, hogy jobban jársz, ha inkább 2-3 egész gyümölcsöt eszel meg, és iszol egy pohár vizet hozzá. Meg olcsóbb is mellesleg.
- Az ebéd szerintem teljesen jó lesz. Én néha lusta vagyok elmenni az egyetemi kantinba ebédelni - na, azokon a napokon szoktam +500 vagy +1000 kcal-lal zárni. Valahogy sokkal kevésbé vagyok éhes délután, ha rendesen ebédeltem.
Teljesen reális a terv, persze tenni kell érte. Ha a kalóriadeficit megfelelő lesz, lemegy.
Az étrendet azért még átnézném kalóriabázison vagy hasonló helyen, hogy elég-e a fehérje. Sok cukor van benne, 3 étkezésedben van gyümölcs, 2 merő cukor, mert más nincs is benne a gyümölcsönj kívül. Ami akár jó is lehet, ha olyan vagy s megfelelő a mennyiség. Sokunknak ennyi cukor elveszi a helyet a fontosabbaktól, illetve csak éhessé tesz minket, így rendes fogyáshoz sokat kell mozognunk így, mert a kalóriabevitel sok lesz - vagy éhezünk.
Nincs baj az ebéddel, pont a többi étkezésed zöme az, ami "veszélyesebbnek" tűnik. A vacsora az példás, ha neked elég :)
Munkahelyen minden nap karfiolleves van és csirkepörkölt? :)
Nem tudni, mennyi a fehérje, szh, zsír. Ha nem megfelelő az arány, lehet, le fogsz fogyni, csak nem fog tetszeni a végeredmény (pl. zsír valamennyire megmarad, közben izomvesztés9.
Én változatosabban ennék, de te tudod....
Még annyi, hogy januárig ha jól számolom 3 hónap van. Az azt jelenti, hogy havonta 3 kg-ot akarsz kb. leadni. Ez nekem kicsit soknak tűnik, de nem lehetetlen.
A "mellé tornázok" mit jelent? Attól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!