156cm 69kg vagyok.10 hónapja szültem. Előtte 50kg voltam erre a súlyra szeretnék lefogyni vagy legalábbis erősen megközelíteni?
Soha életembe nem kellett fogyókúráznom úgyhogy lövésem sincs hogy álljak neki, mennyi fehérjét vigyek be, szénhidrátot, zsírt?Futni nem tudok.Nem lustaságból,hanem a térdembe baker ciszta van így ezt a mozgásformát nem ajánlják.Terhesség előtt ugróköteleztem ,de inkább csak állóképességjavítás céljából.Most az sem biztos, hogy javasolnák.
Mennyi kalóriát kellene ahhoz bevinnem, hogy valamennyit fogyjak?Nagyon rosszul érzem így magam a bőrömbe.Amúgy hason van a legtöbb zsír és onnan gondolom nem lehet máshogy lefele faragni csak ha ráedzek.Jól gondolom?
Ötletek?
1 köszi:)
Ha nem írod észre se vettem volna.Nyilván én is látom eddig eljutottam, meg addig is hogy nagyon tennék ellene.
2
Tornázni szeretnék.Talán a saját testsúlyos edzést a gyerek mellett is lehet csinálni.Kitapasztalom apránként.
Felregisztráltam az oldalra is.Köszönöm szépen a tanácsod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!