A zöld tea tényleg fogaszt (vagy legalábbis segít a fogyásban)?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 19:08
1/7 anonim válasza:
Az alap anyagcserét gyorsítja minimális mértékben (pár %-kal). Segít a fogyásban, csak nem annyit, hogy megérje csak ezért megvenni. De ha szereted, tehát amúgy is vennél, akkor miért ne? :D
2/7 anonim válasza:
Enyhén vízhajtó hatású, ezért hiszik azt, hogy fogyaszt, de önmagában semmi sem fogyaszt.
Minden esetre a zöld tea nagyon egészséges, igyad nyugodtan.
3/7 gnoomage válasza:
Felgyorsítják az anyagcserét, de ha te fosással akarsz fogyni...
4/7 anonim válasza:
A zöld tea nem fosat. Másrészt a hasmenésnek semmi köze az anyagcseréhez. A hasmenés felszívódási zavart okoz, ezért lehet fosással "fogyni", ami nyilván nem egészséges.
A boltokban kapható fogyasztónak hirdetett teakeverékek olyanok, hogy fosatósak, de abban nem csak zöld tea van, hanem pl szennalevél, ami hashajtó gyógynövény, szal ilyet ne vegyél.
Sima zöld tea okés.
5/7 anonim válasza:
Ha alacsony a vérnyomásod, akkor viszont nehogy igyál!
Ill. napi 9g teafű alatt kell maradni.
6/7 anonim válasza:
Hat ha fogyni szeretnél akkor én a zsírégető teát javaslom neked.1 nap igyal meg max 2bögre zsírégető teát. Nem lesz sok ize de ha neked izetlen akkor érdemes bele rakni citromot vagy édesítőszert .
7/7 anonim válasza:
Előző, neked ez be is vált? Mert én sosem hittem azekben a "csodaszerekben" és kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!