Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöld tea tényleg fogaszt...

A zöld tea tényleg fogaszt (vagy legalábbis segít a fogyásban)?

Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alap anyagcserét gyorsítja minimális mértékben (pár %-kal). Segít a fogyásban, csak nem annyit, hogy megérje csak ezért megvenni. De ha szereted, tehát amúgy is vennél, akkor miért ne? :D
2016. jan. 18. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Enyhén vízhajtó hatású, ezért hiszik azt, hogy fogyaszt, de önmagában semmi sem fogyaszt.

Minden esetre a zöld tea nagyon egészséges, igyad nyugodtan.

2016. jan. 18. 19:42
 3/7 gnoomage ***** válasza:
Felgyorsítják az anyagcserét, de ha te fosással akarsz fogyni...
2016. jan. 18. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A zöld tea nem fosat. Másrészt a hasmenésnek semmi köze az anyagcseréhez. A hasmenés felszívódási zavart okoz, ezért lehet fosással "fogyni", ami nyilván nem egészséges.

A boltokban kapható fogyasztónak hirdetett teakeverékek olyanok, hogy fosatósak, de abban nem csak zöld tea van, hanem pl szennalevél, ami hashajtó gyógynövény, szal ilyet ne vegyél.

Sima zöld tea okés.

2016. jan. 18. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha alacsony a vérnyomásod, akkor viszont nehogy igyál!

Ill. napi 9g teafű alatt kell maradni.

2016. jan. 18. 21:50
 6/7 anonim válasza:
Hat ha fogyni szeretnél akkor én a zsírégető teát javaslom neked.1 nap igyal meg max 2bögre zsírégető teát. Nem lesz sok ize de ha neked izetlen akkor érdemes bele rakni citromot vagy édesítőszert .
2016. jan. 19. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző, neked ez be is vált? Mert én sosem hittem azekben a "csodaszerekben" és kíváncsi vagyok.
2016. jan. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!