Mennyit tudok fogyni egy 7 alatt?
Szóval ostoba módon koplalni akarsz, és így akarsz fogyni. Nos koplalással, állandó gyomorfájdalommal se fogsz többet fogyni mac fél kilónál. De ezt a fajta koplalást nem fogod tudni csinálni hetekig, és amint újra elkezdesz enni, az a leadott fél kiló duplán visszamegy majd.
Mi lenne ha a hülyeség helyet normálisan étkeznél, és mozognál mellette? Megfelelő étkezéssel, és mozgással is lemegy heti fél kiló de az nem fog visszajönni.
Úristen! Nem vagy normális! Komoly beteg vagy! Már most is sovány vagy és nyilvánvalóan mondják is mások. 167 centihez 47 kiló az kórházi súly! Iskola helyett te kórházba kerülnél szeptemberben.
Mellesleg a koplalás (mért pont egy zsemle? mért pont egy joghurt?) a lehető legrosszabb tipp egy fogyni vágyónak, a koplalás után kétszer annyi jön vissza, mert a szervezeted gyorsan vissza akarja szerezni, amit elvesztett.
Úristen te... Én vagyok 165 cm és 51 kiló, 2 évvel idősebb is mint te, és még így is alacsony a BMI-m és csesztetnek, hogy milyen vékony vagyok... Pedig zabálok egész nap.
Ha mégse tetszel magadnak, az valószínűleg azért van, mert nincs rajtad valami sok izom. Inkább csinálj súlyzós edzéseket, és mellett egyél normálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!