Ez kb hány kcal? Lehet töle fogyni
3db Pilos Natur joghurt
(Annyit tudok hogy ez 168kcal)
90g fagyasztott erdei gyümölcs
2 tojásból(minimális olajon) tojásrántotta
80g brokkoli
Ezt ettem ma!De sajnos nem tudtam sportolni csak egy órát gyalogolni:(
Ez az étel kb hány kcal?
Na igen, ha nem akarsz lassú anyagcserèt sürgősen egyél meg még 1000kcalt!
Ez tényleg brutálisan kevés, pláne a sèta mellett, ez gyakorlatilag 0kcal!!
A normális olyan 2500...
Meg jo hogy lehet fogyni, ha igy folytatod csontsovany leszel, es beteg is melle. Az nem baj, ha egy egy nap igy eszel, mondjuk egy heten maximum egyszer, mert nem minden nap eszik ugyanugy, ugyanazt az ember. Egyel ugy, ahogy jol esik, ne eheztesd a szervezeted!! A lenyeg hogy ne egyel mindennap igy, foleg ha mozogsz is hozza. Ne tedd tonkre magad.
Nezz utana, interneten nagyon sok minden info fent van, youtubon, olvass konyveket errol nehogy a vegen a dietadbol valami eveszavar legyen :((
#2: Nem sok a cukor. Beírtam a kalóriabázisra, ez bizony kőkemény ketogén diéta, én sokkal több cukrot eszem ketóban is, igaz, arányaiban nem.
22% szénhidrát (23 gramm), annyira azért nem durva (nem tudom, ebből mennyi az egyszerű cukor).
432 kcal jött ki nekem, 2 gramm zsírt számoltam a tojások alá.
Chronometerbe nem írtam be, de világos, hogy kb. minden esszenciális tápanyagból kevés van.
A 46% zsír is kevés ennyi kalóriában, a fehérje brutálisan kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!