Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Meddig mehetek szembe a...

Meddig mehetek szembe a fizika törvényeivel és stagnálhatok? Állhat attól a súly, hogy kevés a kalóriabevitel?

Figyelt kérdés

Előbb-utóbb megunja a szervezet, rájön,hogy kitartok es elindul lefelé?

35/n könnyű fizikai munka, heti 2 kardió,1 súlyzós.

Napi 1200-1500 kcak, 80 g zsír, 100 fehérje, 100 ch.

2 hónapja nem fogytam egy dekát sem.

Igaz, -60 van mögöttem. Már kétségbeesésemben próbáltam meghintáztatni is a ch-t,és egy hét lazulas után 2 kg rakódott. Azt már lefaragtam, de a májusi súlyomhoz képest semmi változás. Még 15-öt szeretnék.

2018. aug. 1. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Centit vedd elő és mérd meg a kar, has, csípő, comb körméreteket. Könnyen lehet, hogy annyit izmosodsz, hogy annak a súlya a fogyással nagyjából egálban van. Ezt viszont a centikkel nyomon tudod követni.
2018. aug. 1. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dobd be a mérleget a szekrény aljába és méress 2 hetente testzsírszázalékot/testtömeg összetételt!
2018. aug. 1. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nyugi, te sem vagy mutáns. Kár, hogy nem írtad a súlyodat. Ha nem fogysz, akkor talán pontatlanul mérsz. Napi 1200 kalóriával minden normális alkatú felnőttnek fogynia kell.
2018. aug. 1. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is lehet hogy izmososz is, ezért sem számít a súly szinte sosem.
2018. aug. 1. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:
91 kg vagyok. Pontosan mérem,számolom a kalóriabázissal.
2018. aug. 1. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

"Meddig mehetek szembe a fizika törvényeivel"

Semeddig.

A test fogyása/hízása amúgy sem a fizika, hanem a biológia tárgykörébe tartozik.

Azt pedig, hogy szervezeted nem úgy műxik, ahogy te elvárod, sok összetevőtől függ.

2018. aug. 1. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Szintèn ugyanez a problèmám. Nekem a csaló nap bejött, le ment 2 kg utána viszont megint stagnálni kezdtem. Napi 1400 kcal fizikai munka mellett ès mègis semmi, pedig hasról bőven van mèg minek csúsznia.:(
2018. aug. 1. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

A természeti törvényekkel nem tudsz szembemenni, bár tényleg úgy néz ki néha. Kivételes esetekben 1200 kcallal egy kövérebb ember is képes súlyt tartani, én sem értem, de előfordul, sajnálom is őket.

A könnyű fizikai munka nem feltétlenül jelent sokat, heti 3 edzés sem. Ha sokat edzenél ennyi evés mellé, muszáj lenne fogynod, bár nem feltétlenül egészségesen, vannak trükkös egészségproblémák.

Sajnos nem tudom, mit tudnál tenni, talán kivizsgálás vagy kicsit több edzés, hátha bírod.

Az izmosodás nem lehet ok, ilyen kevés kalóriával egy nőnek az ha megy is, iszonyú lassan, nem tudja ellensúlyozni a várhatóan tempós fogyást.

2018. aug. 1. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

6: Ugyanezt gondolom.

Etológiai alapon is változik a testsúly, olvasd el Jon Gabrieltől a Gabriel-módszert!

2018. aug. 2. 03:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Megpróbálom folytatni,mérleget elraktam. Két hét múlva újra megméretkőzök.
2018. aug. 2. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!