Ti esztek szénhidrátot vacsira?
Figyelt kérdés
Tényleg nem lehet? De ha nekem 160 grammot kell ennem és csak 100-at ettem akkor este miért ne ehetnék meg 60-at? Nem értem. Vagy hány gramm cht lehet enni este 7 körül?2018. jún. 14. 18:01
1/11 anonim válasza:
Bármennyit ehetsz bármikor, ha benne van a keretben. Az egész napi össz bevitel számít.
2/11 anonim válasza:
Igen, mert gyümölcsszezon van és a vacsorám málna :) Ez persze minimális ch, nem mintha érdekelne.
Nyilván megeheted a 160 grammot késő éjjel is, nem azon múlik a fogyás...
3/11 anonim válasza:
Én szoktam de csak mértékkel :-)
4/11 anonim válasza:
30g-20g-50g-20g-40g
Ez az elosztása a klasszikus 160 grammos szénhidrát diétának.
5/11 anonim válasza:
Általában tojást/kolbászt eszek, vagy szendvicset mindkét esetben kb 50g kenyérrel/zsemlével (az egész vacsi ált. 300 kcal körül jön ki)
3 hét alatt 4 kilót fogytam
6/11 anonim válasza:
Heti 2-3×igen, ha ch határon belül maradok.
Napi 100-at eszem. 14 hónap, -61 kg.
Már csak súlyt tartok.
7/11 anonim válasza:
Szalonna + Kenyér + Pirospaprika. Best vacsora ever.
8/11 anonim válasza:
A napi összbevitel számít, mindegy mikor mit, mennyit eszel egy adott tápanyagból. Ha 160g a kereted, akkor nyugodtan egyél 60-at vacsorára. :)
10/11 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, de nekem mindegy, mi a vacsora, lehet krumpli/rizs is, plusz ha belefér, szoktam enni 1-2 kocka csokit, kis ropit. Simán lementek így is a kilók (össz. 8 kg), és most tartom is a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!