Szalonnat ettem vacsira krumplival meg babbal, belefert a kcalkeretbe a szalonna is ehetek?
Én meg csokit ettem vacsira, egy egész táblával(540kcal) úgy, hogy azon kívül nem ettem ma semmit...
Nem tudom, hogy árthat-e...
Szerintem nem..
Huuu nem vagy rosszul annyitol?:00
amugy elvileg nem hizunk ha nem lepjuk at
Nem:D
Hát figyi, sztem sem. Ez olyan, hogy egésznap semmit, vagy alig eszel, akkor estére az elhasznált energiát pótolod a szervezetedben. De mivel nem eszünk annyit, hogy átlépjük a napi kalóriát, így deficitben maradsz, ergo csak egy részét pótlod, tehát elvileg fogyni kéne.
Nah, jó, ez nekme is sokk:D
1200 kcalon élek...ha belefér, akkor eszem egy kis szalonnát is. Főleg ropogósra sütve szeretem..
ez a szenvedélyem.
a (beteg)diéta az más, ott tényleg nem ajánlott.
Semmi baj a szalonnával, sokaknak az bőven belefér a diétába, míg a krumpli és a bab nem.
A kalóriatöbblet hizlal. A szalonnának még az inzulinválasza is minimális, ha a hormonális dolgokra gondol valaki hizlalásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!