Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lefogynátok azért hogy találja...

Lefogynátok azért hogy találjatok magatoknak párt?

Figyelt kérdés
Ha tényleg túlsúly van rajtad és te elvagy magaddal így is, bár kicsit elégedetlen vagy, de nem találsz magadnak így párt akkor lefogynál annak reményében, hogy úgy majd fogsz?

2018. jún. 4. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én igazából azért kezdtem el fogyózni régebben (tudom szánalmas egyébként) ,hogy az exem epekedjen utánam,mennyire jól nézek ki én meg jól lekoptathassam :D Hát igazából bejött ,de nem is volt akkora boldogság mint gondoltam tulajdonképpen :D

De amúgy persze,motivál ez is valahol. Bár ígyse úgyse tudok senkit felszedni évek óta ,maximum a legalja próbálkozik nálam ( nem nagyképűségből,de tényleg: alkoholisták ,ostobák ,vagy éppenséggel öregemberek -oké ezzel nincs baj,de inkább kihagyom) .

Nem tagadom ,néha azért arra is gondolok legalább szexelni jó lenne valami jó palival ,ehhez pedig kell a jó test.. persze ez leírva tök szánalmas ,de tényleg eszembejut :( Van sok más motiváció is,erősebbnek lenni,egészségesebbnek lenni,de igenis bomba testet akarok és szexet végre ennyi év kihagyás után .

Úgyhogy igen ,ha amúgy is kicsit elégedetlen lennék ,lefogynék ,motiválna ez is ..

2018. jún. 5. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Túlsúlyosan ismertem meg a barátom és igazából örülök neki, hogy így alakult, mert látom, hogy tényleg szeret, a személyiségemet is, nem csak a testem. Jó érzés egy ilyen kapcsolatban lenni, támogat, mindig azt mondja, magamért fogyjak, ha akarok, hogy szeretni tudjam magam. Úgyhogy ezen vagyok :) Ha le is fogyok, tudom, hogy nekem ő az igazi, hiszen ha kövéren szeretni tudott, nem fog elhagyni úgy, mint ahogy egyes férfiak elhagyják a fitten megismert barátnőjület, amikor mondjuk a terhesség alatt felszed pár kilót, csak szimplán csak öregszik. Tudom, hogy bármi van, a barátok szeret és kitartunk
2018. jún. 14. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
4.: nem rossz érzés arra gondolni, hogy amúgy nem kellettél volna a pasidnak? El tusos így hinni, hogy tényleg önmagadért szeret?
2018. jún. 14. 14:40
 14/14 anonim válasza:
Ne fogyj le, minél dagadtabb valaki annál szebb!
2018. jún. 20. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!