Lefogynátok azért hogy találjatok magatoknak párt?
Én igazából azért kezdtem el fogyózni régebben (tudom szánalmas egyébként) ,hogy az exem epekedjen utánam,mennyire jól nézek ki én meg jól lekoptathassam :D Hát igazából bejött ,de nem is volt akkora boldogság mint gondoltam tulajdonképpen :D
De amúgy persze,motivál ez is valahol. Bár ígyse úgyse tudok senkit felszedni évek óta ,maximum a legalja próbálkozik nálam ( nem nagyképűségből,de tényleg: alkoholisták ,ostobák ,vagy éppenséggel öregemberek -oké ezzel nincs baj,de inkább kihagyom) .
Nem tagadom ,néha azért arra is gondolok legalább szexelni jó lenne valami jó palival ,ehhez pedig kell a jó test.. persze ez leírva tök szánalmas ,de tényleg eszembejut :( Van sok más motiváció is,erősebbnek lenni,egészségesebbnek lenni,de igenis bomba testet akarok és szexet végre ennyi év kihagyás után .
Úgyhogy igen ,ha amúgy is kicsit elégedetlen lennék ,lefogynék ,motiválna ez is ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!