Lefogynátok azért hogy találjatok magatoknak párt?
Figyelt kérdés
Ha tényleg túlsúly van rajtad és te elvagy magaddal így is, bár kicsit elégedetlen vagy, de nem találsz magadnak így párt akkor lefogynál annak reményében, hogy úgy majd fogsz?2018. jún. 4. 15:42
2/14 anonim válasza:
Nem. Minek? A férjemet is 115 kilósan ismertem meg. Fogyni eddig csak munka miatt, és az egészségem miatt próbáltam és volt, amikor sikerült is. De pasi miatt :D Ugyan már.
3/14 anonim válasza:
Le. Sajátmagamnak is hogy jobban tettsszek; meg hogy 'ha nincsen más megoldás', meg ha saját magamnak is jobban tetszek, akkor kisugárzik, boldogabb leszek, ha elégedett leszek magammal, és látszódni fog, érződni a kisugárzáson is, hogy szereti magát az ember, és akkor ezt sugározza ki, és akkor így még jobban is vonzó, tehát nem csak már egészséges alkata lesz; hanem jobb is lesz, meg belsőleg a lelke is talán jobban fogja magát érezni, nagyobb lesz az önbizalma meg nemtom.
4/14 anonim válasza:
En nem feltetlenul azert fogytam le, hogy part talaljak magamnak, hanem azert, hogy olyan part talaljak magamnak, aki dagin eszre sem venne.
Sajnos nekem csak az izmos, jo felepitesu pasik jonnek be. Probalkoztam vekonyakkal, zsirosakkal, de nem jott be. Rajottem viszont, hogy dagin nem fognak ram fanyalodni a szep izmos pasik.
Lefogytam, izmos lettem, megnott az onbizalmam, es most kb. olyan pasit szedek ossze, amilyet csak akarok. Valogatok :)
Mostani kedvesem nagyon jo felepitesu, izmos, aktiv, sportos, okosan eszik, csak ugy, mint en. Nem csak kinezetre talaltunk egymasra, de hasonlo az eletvitelunk. Punnyadt es lusta dagi lanykent erre eselyem se lett volna.
5/14 anonim válasza:
Aha, én ezért is fogytam le. A súlyom miatt nem volt önbizalmam, úgy voltam vele hogy sose lesz párom. Elég jó motiváció volt.
6/14 anonim válasza:
Nem, ha én magam miatt nem fogyok, más miatt tuti nem, akkor sem, ha ez végülis magam miatt van. De nem, ennek belülről kell jönnie. Gyúrni sem gyúrnék mások miatt.
7/14 A kérdező kommentje:
én igazság szerint csak magam miatt fogyózok de mégis bennem van meg volt hogy így lehet könnyebb dolgom lesz és kicsit ez is motivál
2018. jún. 4. 20:18
8/14 anonim válasza:
Saját magad miatt kell fogyizni, nem más miatt.
9/14 anonim válasza:
Én csak magam miatt szeretnék fogyni, mert ez így már tarthatatlan. Mondjuk az nálam is megvan, hogy eddig csak a szálkás, izmosabb fiúk tetszettek. Ugyan kapcsolatot nem akartam, de mégis, miért nézne egyáltalán rám, ha dagi vagyok? Szóval ez is lehetne egy motiváció, de nekem nem az.
10/14 anonim válasza:
Ó, értem, na az már jó :) Az gond lenne, ha te nem akarnád, de ha csak plusz motiváció, az OK, néha szükségünk van minden plusz szalmaszálra s ez is jó egynek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!