Hogy hozzam helyre amit elrontottam? Vagy nem híztam?
Csináld nornmálisan, ne zabálj és mozogj, s ne érdekeljenek előzetes tervek s ne pörögj ezen.
Ha bezabálsz, akkor csúszol, ez van, de nem gond, az ember hosszú ideig él, lehetsz még évtizedekig normálisabb alakú :)
2 nap alatt nem sokan tudnak észrevehetően hízni, egy sima mérleg pedig csak a testsúlyodat mutatja, azt nem, hogy a zsírral mi történt. 1-2 kiló ideoda nem jelent semmit. Hosszútávon kell nézni és hosszútávon kell kitartóan, normálisan diétázni. 1-1 nap nem számít, de ha folyton borítod az egészet, nyilván nem fogysz le. Ha nem mindig és többlet soha nincs, akkor fogysz, majd meglátod, milyen tempóban, de fogysz és ez a lényeg.
Kinek mi jön be, én a kalóriaszegény ételektől nem lakom jól s én az ilyenekből azért nem ilyen 400 grammokat eszem, hanem mondjuk másfél kilót (s azért kicsit tartalmasabban, a zsírt rendesen adagolva), de hiába, a teltség, a feszülő gyomor még nem szünteti meg a jogos éhséget...
Viszont ha csak eszegetni akar az ember nem vagy alig éhesen, akkor igen jók ezek s van, akinek többet számít a térfogat.
A legjobb, ha eleve nincs zabálós hangulat vagy csak extrém ritkán. Ehhez kell egy jó alap életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!