Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez jó lesz így ma?

Ez jó lesz így ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: 100g kefir, 20g tk zabpehely, 30g fagyasztott cseresznye, egy csésze gyógytea(csalánlevél, fekete bodza virág, kamillavirág, köménytermés, keserű édesköménytermés, kasszia fahéj).

Ebédre spagetti van, abból csak keveset eszek majd, vacsora vegyes salátát fogok enni(paprika, paradicsom, piros retek, lila hagyma, citromlé, só és szárított metélőhagyma).

Tízórai 1 alma, uzsonna egy s.répa(ez mindig).

2018. máj. 28. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
És hol a fehérje?
2018. máj. 28. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebből állna egy napi étkezésem, éhen halnék szerintem. Amit beviszel, annak nulla tápértéke van a spagettin kívül, bár az sem a legegészségesebb. A kefir, és a sok zöldség persze jó, de tápértéke nulla, hamar éhes leszel. Hol van a fehérje az étrendedből? Vagy az a célod, hogy leépüljön az izmod és elsorvadj?
2018. máj. 28. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Erős koplalás. Izombontás garantált, de a legtöbben ugyancsak kaparnánk a falat ettől.

A spagettin mi van? Ha mondjuk 20 dkg zsíros sajt, az már sokat változtat a véleményemen, de ebben nem hiszek.

Legalább a salátádba tegyél SOK sajtot, tojást, húst vagy valami más fehérjét.

2018. máj. 28. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiegészítem az előző hozzászólásomat. Nos, nem azért írtam zsíros forrásokat, mert én annyira odavagyok a zsíros étkezésért (ami különben igaz, de tudom, hogy nem vagyunk egyformák), hanem mert a fentiben szinte semmi zsír nincs, pedig az is kell. Nem rengeteg, de nemcsak nyomokban. Olvass utána, milyen kiemelkedően fontos a megfelelő zsírfogyasztás. Vitaminok felszívódása, hormonrendszer... Ezzel ne játssz.
2018. máj. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!