Szeretnék rendelni a Biotech USA-tól BCAA-t, CLA-t és L-carnitine-t, de nem tudom, hogy ez a 3 nem lesz-e sok egyszerre?
Figyelt kérdés
Zsírt szeretnék veszteni, ezért is szemezgetek a CLA-val és az L-carnitine-nal, viszont nem tudom, hogy a kettő közül melyik a hatásosabb, mert nagyon kezdő vagyok még ilyen téren. A BCAA-t nem zsírégetés céljából akarom szedni, arról csak nagyon sok jót hallottam és gondoltam kipróbálom. Viszont attól félek, hogy túl sok mindent is fogok szedni egyszerre, szóval teljes káosz van a fejemben. Valaki tudna segíteni?
Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
17/L (igen, 17 éves létemre szeretnék ilyeneket szedni..)
2016. márc. 20. 20:33
1/3 anonim válasza:
Nem sok
CLA + L-karnitin jó a zsírégetés 'rásegítésére'
viszont a BCAA fölösleges neked.
2/3 Szabi.L válasza:
Pont ilyen sorrendben a legjobb, mint ahogy leírtad. L-carnitine-t nagyon túlértékelik. Egyáltalán nem sok ez a 3 egyszerre, de ha nem készülsz versenyezni, akkor hidd el, hogy felesleges, még versenyzők közül sem mindenki használ CLA-t és karnitint.
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindegyik pénzkidobás. Végigpróbáltam sok-sok táplálékkiegészítőt, és egyik sem okozott semmi említésre méltó változást, beleértve az itt felsoroltakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!