Szálkásításkor BCAA, Glutamin vagy Carnitine?
Figyelt kérdés
Valamint hogy kell szedni? (edzés előtt/után)2014. júl. 6. 22:09
1/10 anonim válasza:
Legjobb, ha mind :) De ha csak egyet a három közül, akkor a BCAA-ra szavazok, természetesen miközben élelmiszerekből meg van a megfelelő mennyiségű fehérje,ch,zsír. Edzés előtt BCAA, Carnitine, edzés után Glutamin
3/10 anonim válasza:
Baratom a zsiregetohoz komoly es becsuletes dieta is kell,hogy meglegyen a hatasa...Egyebkent velemenyem szerint legjobb esetben mind a 3 egyszerre a legjobb.
Bcaa es a glutamin az amisoav,Creatint okbol ahsznaljak szalkasitasi idoszakban,ezt nekeverd ossze.
En speciel bcaa parti vagyok inkabb,de ez fugg az edzesedtol...
4/10 A kérdező kommentje:
nem creatine, carnitine (L-carnitine)
2014. júl. 6. 22:45
5/10 anonim válasza:
jaj igen ,jol olvastam csak bamban irtam .Sorry:) L carnitint hasznaljak dietaban,kicsit megporget,zsirt eget,energizal.Ha van penzed akkor mehet edzesek elott ...
6/10 anonim válasza:
Ajánlanám a HMB-t is mert az antikatabolikus hatása miatt meggátolja az izomvesztést és erőt is ad. Egyes kutatásokban zsírégető hatást is kimutattak.
7/10 anonim válasza:
HMb-rol mar en is olvastam,de olyanokat irtak rola hogy mar el sem mertem hittem .Te mar probaltad?
8/10 anonim válasza:
Bcaa edzés előtt/alatt, glutamin edzés után, karnitin kardio/aerob előtt.
9/10 anonim válasza:
8-as! ez nem edzestol fuggo? en ugy tudom hoyg a sulyzos edzeshez jobb a bcaa. Glutamin inkabb a futas,biciglizes,kuzdosporthoz kell.
Izom munka miatt.vagy tevedek?
10/10 anonim válasza:
Edzés után a glutaminnal is vissza lehet tölteni a glikogénraktárakat, ha nem került gyors ch a turmixba. Diéta alatt ezért is használják edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!