Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Lelki okok miatt össze vissza eszek,tegnapelőtt 3000+ kalóriát tegnap alig 700 kalóriát ma pedig megint 2400 körül ettem,így hízni fogok? Ma a kb 2 órát voltam sétálni közepes tempóban ez segített vmit a 2400 kcal-hoz? Koszonom előre a válaszokat.
2018. máj. 20. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Hozzávetőlegesen az átlag kalóriabeviteledet hasonlítsd össze a kalóriaigényeddel, nem mintha ez utóbbit alapból tudnád.

De ha hízol, észreveszed egy idő után.

Az adataid alapján egyes oldalak tippelnek valamit, nekem eme adatok nélkül esélyem sincs. Kinek 1500, kinek 2800 kcal, kinek több a napi kalóriaigénye, vékonyan is.

2018. máj. 20. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Kb 2000 a mindennapi teendoimmel
2018. máj. 20. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Valamint lehet köze ahhoz h pár nap múlva megfog jönni a menzeszem?
2018. máj. 20. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, sokaknál van összefüggés. Nálam nincs, de a lelki ok, az sokat számít s írod, hogy neked is van ilyesmi.
2018. máj. 20. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!