Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Borzasztó éhes vagyok! Mit...

Borzasztó éhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma megettem 1500 kcalt a szokásos 1200 helyett, de lemozogtam belőle megfelelő mennyiséget. Viszont borzalmas éhes vagyok alig bírom, mit csináljak?? Többet nem akarok enni főleg nem ilyenkor.

Több mint 1 órát ugróköteleztem de amilyen gyér volt csak felet irtam be a bázison az pedig elég volt nekem bőven. Aludni se tudok ilyen éhesen. Holnap reggelre ki van készítve a gombás tojásrántottám de reggelig meghalok. 😭😭😭

2018. máj. 8. 21:10
 1/10 anonim válasza:
100%
főzz nyugodtan 1-2 tojást vagy egyél túrót (édesítővel és light kakaóporral, vagy sósan kőrözöttként). A fehérje úgy sem árt :)
2018. máj. 8. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan egyél meg két főtt tojást, salátával, retekkel, vagy ami van otthon! Én is ezt ettem az előbb (két főtt tojás, retekkel). Illetve lefekvés előtt éjfél körül még beszoktam kapni 1-2 korpovit kekszet, ha nagyon éhes vagyok még, akkor eszek még pár szem diót kisdarab sajtot és egy fél almát, hogy tudjak aludni, ez nagyon jól nyugtat. Nyugi ettől nem fogsz elhízni! Nekem inzulin rezisztenciám van három óránként eszem kis adagokat. Rendszeres sporttal kevesebb, mint egy év alatt 20 kilót fogytam.
2018. máj. 8. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Vágj fel egy almát például, vagy egyél pár darab répát. Feküdj le aludni.
2018. máj. 8. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én éhség esetén eszem, pont. Van, hogy embernek több kell. 1200 kcal amúgyis brutál kevés, mozgással 1500 sem sok, bár nekem az pont jó, de néha meg kell dobni.

Én inkább fogynék lassan, mint szenvedve... Nem véletlenül van éhségérzetünk, azt hiszem. Ne áldozd már be az alvásodat, az nagyon kellemetlen és egészségtelen is.

Teljesen mindegy, hány óra van, éjjel 2-kor sem hizlal jobban a többletkalória, mint máskor...

2018. máj. 8. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, csatlakozom a tojásos ajánlatokhoz, de mivel 2 tojás azért erősen megdobja a kalóriabevitelt, inkább tojásfehérjét ajánlok, némi zöldséggel, szósszal, ha az jobb neked. Én ezt szoktam alkalmazni, igaz, enyhe éhségnél, nagy éhségnél nekem több kell, de lehet, hogy neked nem, ki tudja?

Ha nem a tojás laktat, akkor persze egyél mást. Lehetőleg fehérjét s némi könnyed zöldséget, de ha téged más laktat jobban, lehet más is.

2018. máj. 8. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
2 főtt tojás kb 140 kalória, kerekítési különbözet egy hoszú távú fogyókúrában.
2018. máj. 8. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyél valamit ..

Nem napokban kell gondolkozni ha fogyózol .

Másrészt ha borzalmasan éhes az ember,annak oka van,kell a kaja és kész .Persze ha csak nasiznál,csipegetnél,vagy esetleg cukorfüggő vagy és most szoksz le akkor csak simán meg kell állni ,fogmosás ,vagy valami egészségesebb alternatíva a ropogtatásra,nyers zöldségek pl.

2018. máj. 9. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

#6: Alkalmilag OK, de akkor eheti bátran, hogyne, akár sokkal többet is (mert nagyon éhesen 2 tojás azért nem akárkinek elég)... Bár a kérdező lelkének szerintem az a 180 kcal (ez elég normál tojásméret, persze van szórás, kis tojásoknál kevesebb) is sok lehet, engem se dob fel, ha ilyen sokat kell rádobnom pluszban az eleve nem gyenge napra.

Nálam az is bekavart, hogy magamból indultam ki, akinek ha egyik este nagy éhsége van, akkor más napokon is gond lehet, így gyakori vendégként kell bepakolni az ilyen evést.

2018. máj. 9. 13:15
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat jó tippeket adtatok :) végül elaludtam szóval már mindegy :D de legközelebb jól fognak jönni :)
2018. máj. 9. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csinálj egy zacskós levest. Kb víz meg fűszer plusz néhány szem zöldség az egész fél literbe lehet kb 60-80 kalória és jól laksz vele.
2018. máj. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!