Normális hogy nem vagyok éhes?
Elkezdtem egy hete kb a kalóriaszámlálást, 1200 körül eszek egy nap igyekszek minél egészségesebbet. Viszont nem vagyok éhes. Ez normális? Többször eszek egy nap és nem is sokat egyszerre. Előtte szerintem ezresével termeltem be a kalóriákat főleg édességből, amik kicsit hiányoznak egyelőre de azt hittem éhes leszek. Este igaz az vagyok ha sokáig ébren vagyok de ennyi. Lehet rosszul csinálok valamit?
Nagy túlsúlyom van egyébként.
Ó, első hét... Bármi lehet. Lehet, hogy a kemény elhatározás veszi el az éhséged, étvágyad, lehet, hogy a bizonyára megváltozott étrend.
Én igazán nehezen eszem deficitben, de egy kellően drasztikus váltás vagy elszántság hatására az elején könnyű keveset enni s bizonyos szabályok mellett enyhe erőszak is kell 1200 kcal bevitelére. De ez nálam elmúlik. Van, akinél nem, annyira eltalálja az irreálisan jó laktató hatást az időzítéssel vagy étrenddel.
Én tavaly voltam így, csak az sajna anorexiává fajult el):
Azért remélem nincsennek lelki problémáid, és alaposan utána néztél a dolgoknak. Addig is sok sikert!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!