Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap nem ettem semmit, de tényleg csa ittam, egyszerűen hányingerem volt. Ma meg annyira éhes lettem, hogy a 800 kcal-om helyett olyan 1600 vagy 2000 is be jutott a szervezetembe. Megmértem magam 64,8 kg.:( Valamelyik nap pedig úgy megörültem 3 hét alatt fogytam 2 kg-ot 61,7 voltam amikor megmértem magam. Most akkor mi van? Hasam is fáj, és kissé fel van puffadva. Annyira csalódott vagyok. Végre leadtam erre vissza jön onnan ahol kezdtem.:( 13/L 175cm
2018. ápr. 30. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Éheztesd csak tovább magad, véletlenül se jusson a szervezeted megfelelő mennyiségű tápanyaghoz abban a korban, amikor fejlődnöd kell, aztán hadd aggódják halálra magukat a szüleid, mikor felhívják őket a kórházból, hogy a gyerekük összeesett.
2018. máj. 1. 03:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya felnőtt nő akarsz lenni meg beteg? Ha igen, ez az életmód teljesen oké továbbra is.

Azért "faltad fel" a normális mennyiségű kaját, mert már ki volt éhezve a szervezeted. Az a pár plusz víz és salakanyag, hamarosan kipisiled, kikakilod. Az emberi súlya +-2 kg-t is szokott ingadozni. Ha megizol 1 liter vízet, az már +1kg mérhető súly.

2018. máj. 1. 05:36
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
600 kcal... ha ezt tovább folytatod hidd el meg fogod bánni. Én nem papolok nem ismerlek, nem érdekelsz, de undorítóan fogsz kinézni nagyobb korodban, vagy sehogy mert megpusztulsz, de hát istenem.. vannak ilyenek.
2018. máj. 1. 07:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha nem 800 kcal akkor mennyi? Pedig eddig sikeresen fogytam, de ha már 3an is mondják nem biztos, hogy jó...
2018. máj. 1. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne számolhass mert nem vagy kövér. Sportolj inkább.
2018. máj. 1. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

1200 alá nem megyünk, mert belassul az anyagcsere és mikor újra normálisan eszel, visszaszeded.

Barátnőm nagy súlyból, 90 kilóból fogyott úgy, hogy éheztette magát, mikor depressziós lett. Le is fogyott, ez igaz, utána szedett is vissza, ugyan nem sokat.

Viszont mindenkinek elmondja, hogy ez nagyon nem jó, mert löttyedt lett, lement az összes izma és ott maradt a háj egy része.

Sokan mondják, hogy a hajuk is hullik ilyenkor stbstbstb.

Valamint neked fogynod se kéne, de ha ezt nem érted meg, akkor legalább okosan csináld.

2018. máj. 1. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Most akkor az van, hogy össze-vissza eszel, amit a szervezeted nem igazán tolerál. Sok túlsúly semmiképpen nem lehet rajtad, így nem kell nagyon foglalkoznod a diétával. Az 1-2 kg eltérés nem nevezhető sem fogyásnak, sem hízásnak, ezek természetes ingadozások. Körülbelül 4 hét eltérés legyen az összehasonlított adatok között! Ha fogyózol, napi 1200-1400 kalóriát vigyél be. Havonta kb. 2 kilót kellene leadni, feltéve, hogy megálltál már a növésben.
2018. máj. 1. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Szerintem ne folytasd a koplalást. Az 1600-2000 kcal amúgy nem rossz, főleg, hogy 2 napra esik (átlagnak persze koplalást adna, de 1-1 kósza böjtnappal nincs gond, ha az embernek valamiért az jön), de az alapértelmezett koplalásod igen rossz.
2018. máj. 1. 16:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!