Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen vitaminokra lenne...

Milyen vitaminokra lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Nem a módszerem kritizálását szeretném hallani, tudom, hogy rossz és ismerem már a véleményeket. Kérlek szépen a kérdésre válaszoljatok.

Naponta próbálok 500 kcal körül enni. a lényeg, hogy egészhéten 4000 kcal alatt tartsam a bevitelt. Mármint egy héten 4000-nél többet ne egyek. Becsúszik néha ez az..de nem a világ vége. Több mint féléve csinálom és sokkal jobban érzem magam. Azonban tudom (mert azert agyam van), hogy sok vitamint nem kap meg így a szervezetem és hullik a hajam, gyenge a körmöm..mit kellene szednem? vagy milyen zöldséggel tudnám bevinni ezeket?

mert a szép alak mellé majd azért ezek is fontosak és nem két nap alatt jön rendbe minden.

Most multivitamint kezdtem el szedni (gyógyszertárban adták) használni fog valamit?

Köszönöm előre is! :)

20/l

2018. ápr. 26. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ezt később NAGYON meg fogod bánni?
2018. ápr. 28. 23:03
 12/12 anonim válasza:
A zöldségek alapvetően nagyon kicsi kalóriával bírnak, viszont nagyon jó vitamin és ásványi anyag források. Minden zöldség másban erős, a legjobb ha nyersen vagy párolva és minél többfélét eszel. Napi fél kiló zöldséggel már nagyon sokat tettél azért, hogy egészséges legyen a diétád. (10 dgk célka 43kcal, ugyanennyi paradicsom kb 20 kcal.) Nagyon fontos lenne, hogy ezt az 500 kcal-on felül vidd be, a zöldségekből nem fogsz annyi energiát nyerni, hogy hosszútávon kibírd + rengeteg a zsírban oldódó vitamin. Gondolj bele abba, hogy nem csak a járás, vagy a gondolkodás kerül a testednek energiába, hanem a légzéshez, emésztéshez, mindenhez az általad megevett ételekből származó energiát használja fel a szervezeted. Érdemes lenne 900-1000 kalóriáig felvinned a limited, még ez is kevesebb, mint amire egy átlagos ülőmunkát végző nőnek szüksége van, de ha tartod az 500 kalóriát, akkor pár hónap múlva már egy emelet lépcsőn való megtétele is ki fog fogi rajtad.
2018. máj. 1. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!