Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért tűnök kevesebbnek mint...

Miért tűnök kevesebbnek mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés
Tehát fogyózok jelenleg 94 kg vagyok már sokat fogytam a környezetemben sok emberrel volt olyan hogy erről beszéltünk és rákérdeztem hogy teljesen őszintén szerinte hány kg vagyok, anyukám, tesóm, barátaim mint 80-at mondanak de mindenki kivétel nélkül. Tesóm 80 kg és méregettük magunkat alig 2 centi különbségek vannak közöttünk és kb ugyan akkorának is néznek minket (ő eddig vékony volt és meghízott a gyerek miatt fél éve) Ez miért van? Senki nem ismeri a súlyokat a környezetemben vagy mindenki kamuzik? :D Mikor mondom hogy mennyi vagyok mindig meglepődnek. Ez miért van? Nem nagyon hiszek ebben a "nehéz a csontom" szövegben de lehet mégis van benne valami? Vagy izmos vagyok titkon? :D nem tudom ti mit gondoltok? 17/L
2018. ápr. 21. 12:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a másik pedig az hogy magamon még változást se látok ugyan olyan kövérnek tartom magam tehát nem kell a rosszindulat nincs önbizalmam hiába ijedt meg nagyon valaki hogy nem tartom dagadéknak magam és nem gyűlölöm a testem :D
2018. ápr. 22. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
engem 65 kikosan nez anyam gebenek meg 40 kilosnak, hogy jaj ne fogyjak tovabb csak mert kiallnak a csontjaim, szoval az anyukak mar csak ilyenek
2018. ápr. 23. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy átlagos testalkatú ember számára a 100 kiló gyakorlatilag megfoghatatlan dolog. Vágósúly, ahogy szoktunk is vele viccelni. Aki 100 kiló (vagy környéke) az tutibiztos, hogy egy Jabbára hajazó, szétfolyós valami. Gondolj bele, ha beszélnek az emberek valakiről, akit extrém túlsúllyal láttak, akkor is gyakran elhangzik, hogy volt vagy 100 kiló. Valójában pedig 100 kilósan is tudunk embernek, nőnek kinézni. Kövér, nagydarab nőnek, de nem Jabba kategóriának. Ezért van az, hogy ha 94 kilósan megtippelik a súlyodat, akkor 80-at mondanak, mert látják, hogy jócskán több vagy náluk, de biztos nem lehetsz 100 kiló körüli, mert az őőőőrült durva lenne. Engem is folyamatosan 80-85 kilónak tippeltek a te súlyoddal.
2018. ápr. 26. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a gondom.

84 kg vagyok, de 70-nel többnek senki nem tippel.

Nem ertem.

2018. máj. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!