Nektek mennyibe került az állandó fogszabályzótok? A mai árakhoz képest többnek/kevesebbnek vélitek a 100 ezer forintos alsó és felső állandó fogszabályzót? (16 évesen)
Figyelt kérdés
(Alsó-felső, 50-50)2018. márc. 8. 10:12
1/7 anonim válasza:
18 év alatt ennyibe kerül mert van rá támogatás.
18 év felett változó mert mindenhol más árak vannak de ennek kb a háromszorosa, vagy több.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, sztk-e vagy magán. Nekünk 65 ezer ívenként, plusz az aktiválások ára magándokinál.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem magán, köszönöm a válaszokat. :)
2018. márc. 8. 15:06
4/7 anonim válasza:
Szerintem elfogadható ár,igaz nekem 2 éve 72 ezer ft volt a kettő együtt.
5/7 anonim válasza:
Nekem 500 valamennyi volt összesen az alsó plusz felső. Nem SZTKban csináltattuk.
6/7 anonim válasza:
Nekem 40-40volt alsó felső.Nem magánban csináltattuk hanem Államiban
7/7 anonim válasza:
Magándokinál csináltattuk, alsó-felső pontosan 396 ezer volt. Drága, de szép és igényes munkát végeztek rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!