Pénteken rakják fel a fogszabályzót (csak felső fogsor) és kissé félek:D mondanátok tapasztalatokat?
1: mennyi ideig fog tartani amíg felragasztják?
2: mennyi ideig nem tudok majd enni (vagy legalább is fájdalmasan) ?
3: Mennyi időnként kell járni húzásra? Nagyon köszi a válaszokat:)
1. Kb 1-1,5 óra
2. Ez változó, de szerintem max 1 hét és teljesen fájdalommentes lesz, a harmadik napig lesz a legrosszabb, de fájdalomcsillapítóval simán kibírható. A ragasztás után 1 óráig nekem nem volt szabad enni.
3. 2 hetente, max havonta, ezt majd a dokin elmondja.
Ne félj, nem rossz ez :)
Nekem pont ma rakták fel, alsó-felső
1. A felrakás olyan 45 perc - 1 óra között volt
2. Enni még tudok, igaz nem a legkellemesebb.. Fájni annyira még nem fáj, dehát majd meglátjuk. Egyedül az idegesít hogy beleakad néha a szám xD
3. Nekem egy hónap múlva kell visszamenni, aztán egy idő után már 2 hónaponként kell (egyik barátnőm mondta, neki nem rég szedték le a nappalit)
1:max 1 óra
2:nekem is egy pénteki napont tették fel, az vasárnap már a puhábbakat megtudtam enni, hétfön pedig húst ettem...
3: orvostól függ de kb havonta
1: Nekem a felső ragasztása olyan 35-40 perc között volt
2: ez személyenként változó, nekem például csak az első két napon fájt, és utána néhány napig még érzékeny volt, de összességében hamar megszoktam, csak az első nap nem tudtam enni:D
Lesz alsód is? Mert az kicsit jobban fáj, nekem mondjuk pont tegnap rakták fel, ami több idő is volt egy kicsit, és egyelőre haldoklom a fájdalomtól, de a jövőbeli szép fogsorom képe lebeg a szemem előtt, és kibírom:D
3: 4-5 hetente körülbelül
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors és kielégitő választ:) a felső felragasztása nekem kb 40perc volt és hát persze fura volt de az elején nem fájt :D aztán perce 6-7órával később elkezdett oltárian fájni a két középső fogam... mikor már az az erős fájdalom enyhült másik két fogam kezdett el fájni és ez így ment sorban :D most, 36 órával a ragasztás után semmi nem fáj csak a nyelvem és a belső ajkaim sebesedtek ki :D de ezt túlélem :D
mégegyszer nagyon köszönöm és KITARTÁST!!! <3
1.Nekem 30 perc volt
2.3-5 nap
3.1-1.5hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!