Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért tűnök kevesebbnek mint...

Miért tűnök kevesebbnek mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés
Tehát fogyózok jelenleg 94 kg vagyok már sokat fogytam a környezetemben sok emberrel volt olyan hogy erről beszéltünk és rákérdeztem hogy teljesen őszintén szerinte hány kg vagyok, anyukám, tesóm, barátaim mint 80-at mondanak de mindenki kivétel nélkül. Tesóm 80 kg és méregettük magunkat alig 2 centi különbségek vannak közöttünk és kb ugyan akkorának is néznek minket (ő eddig vékony volt és meghízott a gyerek miatt fél éve) Ez miért van? Senki nem ismeri a súlyokat a környezetemben vagy mindenki kamuzik? :D Mikor mondom hogy mennyi vagyok mindig meglepődnek. Ez miért van? Nem nagyon hiszek ebben a "nehéz a csontom" szövegben de lehet mégis van benne valami? Vagy izmos vagyok titkon? :D nem tudom ti mit gondoltok? 17/L
2018. ápr. 21. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

- jobban oszlik el a súly

- a tippelők nem tudnak tippelni

- sok izmod van

Ilyenek.

2018. ápr. 21. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek szemében nincs mérleg, így csak találgatni tudnak. Leginkább a saját súlyukból indulnak ki.

Terhesség után visszamaradt felesleg kissé más, mint az elhízottságból adódó, ezért is vannak eltérések súlyban. Meg ugye mindenki más.

2018. ápr. 21. 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

Kort és súlyt nőknél mindig alátippelünk, különben sírás és önbizalomvesztés lesz a vége. További kérdések, amikre nem válaszolunk soha őszintén:

- Kövér vagyok?

- XY-nál kövérebbnek nézek ki?

- Nagy a fenekem ebben a nadrágban?

- Örülnél, ha fogynék kicsit?/Akkor is tetszenék, ha lefogynék?

Ne erőltesd. Aki szeret, az úgysem mondja a szemedbe, hogy pont annyinak nézel ki, amennyi vagy. Viszont egy idő után komolyan fárasztó.

2018. ápr. 21. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Rakj ki ide egy képet, ha tényleg őszinte válaszokat szeretnél (nem kell, hogy látszódjon az arcod).
2018. ápr. 21. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nem mindegy az sem, hogy a te 94 kgdbol mennyi a zsir izom, h mekkora a melled/feneked/combod. Csak gondold el, lehet h vki szinten 94 kg, de teljesen lapos a melle, ehelyett hurkas a hasa, vadlija, neked pedig laposabb a hasad, nagy a melled es vekonyabb a vadlid- egybol vekonyabbnak tippelnek teged.
2018. ápr. 21. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Teljesen átérzem a helyzeted :D

Volt hogy a nálam sokkal kerekdedebb osztálytársammal pont ugyanannyi kiló volt és sokan meglepődnek, hogy hány kiló vagyok ahhoz képest,hogy milyen vékony... pedig különösebben izmosnak sem mondanám magamat.

158 cm/ 18/L 56 kg

2018. ápr. 21. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A szülés utáni "felesleg" teljesen más. Pont ugyanannyi kiló vagyok, mint amikor 2 éve kijöttem a szülőszobáról, mégis 2 számmal kisebb farmert hordok (az akkori lecsúszik combközépig) mint akkor.

Nem lettem izmosabb, csak visszarendeződött minden.

Ha a tesódhoz hasonlítanak, ez is benne van.

2018. ápr. 21. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Fotót ide!

Mi itt majd megmondjuk a tutit!😊

2018. ápr. 21. 19:26
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Fotó nincs, nem merte feltenni. Ez is egy válasz, ebből is lehet tudni, hogyan néz ki valójában.
2018. ápr. 22. 02:06
 10/14 A kérdező kommentje:
nem, csak simán a te bunkó stílusodból kiindulva nem vagyok kíváncsi szándékosan rosszindulatú és sértő véleményekre mert arc nélkül mindenkinek nagy a szája és nem tenne jót a hangulatomnak egy jó nagy nyakonszarás és ezáltal a folyamatban lévő fogyókúrámnak sem. a kérdés miatt tudom hogy szándékosan meg akarnának bántani az emberek és ennek nem fogom kitenni magam. ennyi.
2018. ápr. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!