700-800 kalória bevitel elég egy napra?
Figyelt kérdés
5 kg feleslegem van. Sokat sportolok. hogy fogyhassak. Elég ennyi kalória Alapjárat kcal égetéssel együtt 2202.2018. márc. 31. 12:27
4/15 anonim válasza:
Alsó határ, de lényeges a testalkat, testmagasság is.
5/15 A kérdező kommentje:
159 cm 61 kg vagyok.
2018. márc. 31. 12:54
6/15 anonim válasza:
Ez elég kevés, és semmi értelme nem lenne, mert a fogyás után valószínűleg visszahíznál, ha újra elkezdenél magasabb kalóriaértéket bevinni.
7/15 anonim válasza:
miért kell számok szerint étkezni?
egyél amennyi jól esik és mozogj mellé amennyi jól esik sanyargatnia magát az embernek nem értem miért kell ez alatt a rövidke élet alatt elég azoknak éheznie akiknek nincs más lehetősége
bocs az offolásért de 5 kg-ba nem hiszem hogy belehalnál
ha valaki megakarja mondani mit egyél vagy mennyit szard le és edd meg őt is..:D
8/15 anonim válasza:
Előző, a leírt stílusban a legtöbb ember nem fogy...
Kérdező, nem, én legalábbis majdnem dupláznám, ha lassan fogysz, mozogj többet. De ha te bírod, ehetsz 1300 kcalt is, de alá ne akarj menni.
9/15 anonim válasza:
Kaloriabazist probaltad mar?
Ne azt nézd hogy milyen kicsi a száma a kaloriaknak,hanem hogy a te sulyodhoz magassagoshoz alkatodhoz.mennyi kell
10/15 anonim válasza:
Egyél 1500kcalt és napi fél-egy órat mozogj igy kb olyan lesz mintha csak 1000kcalt ettél volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!