Most akkor nem fogok lefogyni?
2,5 hónapja fogyózok és nem tudom mennyi voltam mikor elkezdtem de több mint két hete 101 kg voltam. Aztán egy hét múlva 99 és 100 között voltam. Most újabb egy hét után eszembe jutott megmérni magam de már evés ivás után és újra 100 kg vagyok.. olyan elkeserítő.. soha nem fogok alá menni. 1300 kcalt vagy kevesebbet eszem mi lehet a baj.. lehet nem tudok lefogyni. Már 8
98-99 között kéne lennem. Egyek még kevesebbet? Mozogni szoktam bicikli, séta, itthon néha torna, de nem rendszeresen. Ilyen súllyal folyamatosan fogynom kéne :( sose leszek normális testalkatú?...
Szia!
En is no vagyok. 100 kg, vagy talan meg tobb is voltam, mikor szeptemberben veget vetettem az egesz eddigieknek.
Most 80 vagyok, 168 cm-hez. Meg van mibol leadni.
Most mar nem merem magam naponta, csak mikor epp eszembe jut, vagy erzem h megint bovebb a ruham.
Amikor meg naponta neztem, azt vettem eszre h en ugy fogtam h napokig semmi, aztan hirtelen 1-2 kg minusz. Es ez igy ment, lehet h meg mindig igy megy.
Legy kitarto, biztos menni fog!
A menzesz pedig tuti h befolyasolja a sulyt. Nalam felidoben is megfigyelheto, ahogy az is h felfalnek minden edeset.
Egyebkent az en dietam abbol all, h elhagytam a cukrot es a feher lisztet.
Sik sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!