Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Rettegek hogy nem fogok...

Rettegek hogy nem fogok lefogyni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagy túlsúlyom van (kb 175/100) és elkezdtem a kalóriaszámlálást majdnem 2 hete. Tudom hogy ez nagyon kevés idő, de már most rettegek hogy nem fogok lefogyni. 1200 körül eszek egy nap és nem éhezek nem szoktam sokat éhes lenni csak néha, meg kívánom egy kicsit az édességet de tűrhető ha megvan a 3 étkezés. Mi van ha semmit nem fogok fogyni, mi van ha hízok vagy nem is tudom?? Úgy rettegek. Igyekszek egészségesen enni azt az 1200at. Zabkása, gyümölcs, zöldség, hús ilyenek. Főtt kaja is, ha nem túl egészséges vagy sok a kcal akkor felezem de bele szoktam férni a keretbe néha még kevés is. De mit tegyek hogy elmúljon a félelem? :( Ti éreztetek így? Ha van esetleg sikersztoritok akkor leírhatjátok sokat segítene. (30-35kg-tól szeretnék megszabadulni minél hamarabb)
2018. jan. 6. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha 1200 kalóriát viszel be minden nap, akkor nincs miért izgulnod, fogyni fogsz. Ha 8 litert fogyaszt a kocsid százon, de te mindig csak 5 litert töltesz utána, ürülni fog a tank. Ennyire egyszerű.
2018. jan. 6. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Étkezések közt egyél meg 1-1 almát, vagy egy zacskós levest, vagy 1 répát, ilyesmit. Ha rádtör az édesség vágy, akkor puding fele víz fele tej és édesítővel (12 db kell az átlagos boltiból). Le fogsz fogyni. Ha azt akarod, hogy tartós legyen a fogyás, akkor havi 1-2 kilónál nem szabad többet fogyni.
2018. jan. 6. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyilván le fogsz fogyni így. Irreális a félelmed, de persze van ilyen, a pszichológusoknak, pszichiátereknek is kell meló, normál idegen a netről nem tud megnyugtatni.

Ha heti 1 kilónál többet fogysz (az első hét nem számít), egyél többet, nagyon kevés a kalória, nekem 80 kilósan mozgás nélkül is túlzott deficitett adott volna 1200 kcal. Lehet, hogy a te anyagcseréd lassabb, de azért 1200 kcal durva, inkább egyél kicsit többet és mozogj.

2018. jan. 6. 16:32
 4/7 anonim válasza:
én is fogyózok egyszer már sikerült 22 kg ot de akkor nagyon kiéheztem minden finomságra fél évig tartott leadni de visszahíztam mert elkezdett nem érdekelni a kinézetem és ujra ettem most megint fogyózok és ugyan ez a félelmem volt hogy mi van ha most nem fogok lefogyni de pár hét alatt elmúlik és belerázódsz teljesen
2018. jan. 6. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Eddig mennyit fogytál?
2018. jan. 6. 17:05
 6/7 anonim válasza:
Menj el kondizni, könnyű kajákat egyél és csak éppen annyit hogy ne legyél éhes, valamint zöldséget és gyümölcsöt.
2018. jan. 6. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

175/100 vagy és 1200 kalória eszel egy nap?

Az még egy ülő munkát végző nőnek is iszonyúan kevés!

Tessék csak 1600 kalóriát enni és azzal is 0,5 kg-ot tudsz hetente fogyni!Annál többet én nem ajánlok,mert egyszerűen a bőröd nem tudja követni majd a tested változásait és lógni fog rajtad és az mennyivel lesz jobb,mintha dagi lennél?

Ezenkívül érdemes lenne elkezdeni sportolni és ne erőltesd a futást és a kardiót.

A legjobb a súlyzós edzés ,mert abban meg tudsz valósítani progressziót.Heti 3X edzés és le kell enned az aznapi ledolgozott kalóriát 1600 + edzéssel elégetett kalória.

Ami még nagyon fontos,hogy mindennap meg kell enned a 1,5 -2g fehérje/kg -ot.

Igy egy év alatt legalább 26 kg zsírtól tudsz megszabadulni egészségesen.

2018. jan. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!